ezine.bg»Статии»Семейство»Сватба»Как да направите сватбения си филм незабравим

Как да направите сватбения си филм незабравим

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Сватба
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods
Практичен аксесоар за вашия дом:
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods
28.00 лв.
Виж ››

След като вече сте намерили половинката си и сте твърдо решени да вдигнете сватба, сигурно ви се иска сватбеното ви видео да е наистина запомнящо се и фантастично.

За тази цел ще трябва да се съобразите с някои основни компоненти от подготовката на сватбения ви филм. Все пак той се прави само един-единствен път, освен ако не смятате да повторите церемонията заради оператора.

Ако решите да използвате услугите на професионален оператор, добре е да прегледате предварително предишните му успехи в тази област и да се убедите, че той е човекът, който ви е необходим.

Сватбен филм

Дори можете да направите един предварителен малък филм за проба - по-добре да инвестирате допълнително пари в това, отколкото после да се разстройвате всеки път, когато погледнете към филма за сватбата си.

Ако искате вие да сте режисьори на сватбеното видео, а ваш приятел или роднина да е оператор, добре е да помислите върху всеки един момент от лентата, за да се получи перфектен резултат.

Предварително трябва да набележите най-красивите места, край които можете да се снимате в сватбените си тоалети. Първият танц на младоженците е много важен и много красив. Добре е обаче да сте репетирали няколко пъти танца, за да не се получи непредвидено объркване или младоженецът да настъпва роклята.

Сватбени танци

Фойерверките на сватбата също ще допринесат за незабравимото видео от важния ден. Към края на видеото е добре на приглушена светлина и спокойна музика, сред свещи да се снимат младоженците и най-близките им хора.

Добре е всеки от близките да каже пред камерата някакво пожелание за младите. Такъв финал на филма за сватбата ще се помни дълго и ще топли сърцето ви, когато след години гледате видеото.

След като заснетия материал се редактира и се монтира, и към филма се добавя подходящ музикален фон извън този, който е звучал на сватбата.

Тогава вече можете да каните участниците в сватбеното ви тържество на официалната премиера на страхотния филм за най-важния ден в живота ви, който ви е свързал с любимия човек.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest