Ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Трябва ли да му признаем за изневяра

Трябва ли да му признаем за изневяра

Нина НордНина Норд
Джедай
2k327
Изневяра
Сгъваема UV дезинфекционна лампа
Практичен аксесоар за вашия дом:
Сгъваема UV дезинфекционна лампа
60.00 лв.
Виж ››

Случват се моменти в живота, когато една жена се чувства самотна и объркана, както и недостатъчно хубава и желана, въпреки че има силна половинка. Често това е причината за изневярата.

Женската изневяра е вътрешен протест на нежното създание срещу отношенията, които има с любимия човек. Има дами, които изневеряват на половинките си, без да влагат емоции в това и заради този факт дори не считат забежките си за изневяра. Но има и други, които го правят един или два пъти, а след това не знаят как да постъпят.

Ако се случи така, че изневерите на любимия си мъж, без преди това да сте го правили, и изпитвате угризения, объркване и срам, трябва добре да обмислите поведението си оттук нататък.

Често това води до силна вътрешна криза, защото жената е ужасена, че е разкрита или ще бъде разкрита всеки момент, и вече съжалява за стореното, защото осъзнава, че наистина обича мъжа си.

Ако не искате да се разделяте с мъжа до вас, а изневярата е била просто резултат от някакво минутно хрумване или опиянение след приятелска вечеря, най-вероятно ще изпитвате дълбоко разкаяние. Вече сте постигнали желания резултат – доказали сте на себе си, че сте харесвана и желана. Но въпросът е дали да казвате на половинката си за случилото се, ако нещата не са излезли наяве.

Често става така, че умният мъж се досеща, че сте му изневерили, но може да не ви го каже, защото се страхува да не ви загуби след изясняване на ситуацията.

Ако не искате да развалите добрите си отношения с любимия човек, по-добре е да не му казвате за изневярата. Опитайте се да забравите за нея, а ако любимият ви попита защо се държите странно напоследък, измислете оправдание за това.

Ако искате да премахнете тежестта от сърцето си, която ви съсипва, защото не можете да криете тайни от любимия, може би е по-добре да си признаете. Като си признаете изневярата, вие ще облекчите угризенията на съвестта си, но ще подложите на опасност както самата себе си, така и връзката ви.

Секс

Малко са тези мъже, които ще се съгласят веднага да ви простят изневярата. Вероятно е веднага да ви изостави или дори да се опита да намери новото ви увлечение и да се разправя с него по мъжки.

Ако му признаете, е напълно вероятно той никога след това да ви няма доверие. А ако се досеща, но не казва нищо, което е най-вероятно, с любов и внимание, както и с много търпение ще можете да си върнете доверието му.

След като признаете изневярата, мъжът ви може да стане болезнено ревнив, дори да ви преследва и да ограничава контактите ви – всичко е строго индивидуално. Според статистиката много бракове се разпадат не заради самата изневяра, а защото тя е била разкрита.

И дали ще ви стане по-леко, ако премахнете угризенията на съвестта си, но накарате мъжа си да страда? Понякога причината жената да иска да разкаже за изневярата си е чисто отмъщение – да разбере мъжът й, че той не е единствен на света за нея.

Не трябва да разказвате за изневярата, ако мъжът ви не я е разкрил или поне ви кара да си мислите така. С любов към мъжа си вие ще изкупите вината си.

Не признавайте, ако така рискувате брака си, отношенията си или бъдещето на детето си, както и здравословното състояние на мъжа си.

Разбира се, ако мъжът ви ви е хванал натясно, няма как да не признаете.

Опитайте се обаче да му изтъкнете причините, които са ви подтикнали към изневяра. И в никакъв случай не му разказвайте интимни подробности от случката.

Кажете му, че сте го направили, за да го накарате да ви забележи най-накрая и че го обичате. Уверете го, че това е случайност, която няма да се повтори, а ако го кажете, наистина не я повтаряйте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
марин
марин
20.12.2014 10:15
и той трябва да е луд за да вярва
1
0
Ей така
Ей така
13.01.2014 10:43
Другият има право да знае и да реши как да постъпи с връзката ви.Така както Ви съветват да премълчите,че и да излъжете дори, води до измама,защото другият може и да не желае повече да бъде с Вас.Не отнемайте чуждото право на избор,Вие вашето нали го направихте?Бъдете честни,другият решава за собствения си живот и Вие нямате право над него.
3
1
вери
вери
24.09.2013 15:53
И изневерих и получих ответното. Страдах ,защото постъпих така.Сега обаче разбрах,че връзката на съпругът ми е датирала от години,когато и през ум не ми е минавало за друг мъж. Вече не страдам за стореното от мен, а за това ,че докато аз давах всичко за нето и за семейството, отказах се от мечтите и кариерата си, той ме е лъгал. И най-лошото е,че когато той подозираше ,че му изневерявам се опита да настрои децата ни против мен, а в същото време си е имал от години преди това връзка.
1
0
momo
momo
08.05.2013 13:49
скъпи жени----недейте да изневерявате на мъжете си защото ще последва развод----преживях го и знам от личен опит---ние мъжете бихме преживели всичко но не и това изневярата.ние мъжете просто не можем да го преживеем това---а следствието е страдание най вече за децата---моля ви не го правете
2
3