ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Риби и мъж Рак

Съвместимост между жена Риби и мъж Рак

Флирт

Връзката на двама представители на зодиите Рак и Риби е голям съдбовен реверанс. Тя се отличава с много преданост и замечтани жестове на внимание. Взаимното уважение и някои споделени сходни цели укрепват и сплотяват тези силно интуитивни знаци. И двамата са склонни да харесват сдържаността и простотата в романтиката, а се нуждаят истински, дори да го премълчават, най-много от емоционално удовлетворение във връзката си.

Ракът и Рибите са изключително хармонично, астрологично съчетание, тъй като са подвластни на водния елемент. Едва ли между тях могат да бъдат посочени някакви различия. Ракът е истински образец на съпричастност, а Рибите олицетворяват смисъла на думата „преданост”.

Целувки

Мъжът Рак е „напълно оборудван” с всички необходими социални способи, за да издяла своя успех. Той може да изглежда личност с твърда и противостояща на всяко изпитание решителност, което обикновено се долавя от хората, които не го познават много добре. Пак според другите той може да бъде определян за амбициозен човек, който се стреми към личностно реализиране, основано на финансово благополучие.

Мъжът зодия Рак е нежен, грижовен и най-често остава изключително лоялен, независимо от обстоятелствата и промените, с които се сблъсква. Въпреки че се себеизмъчва от честите, различни приливи на настроението си, неповторимото му чувство за хумор успява да го изведе над лекото разсърдване при неловък разговор или иносказателно отношение.

Той обожава да бъде глезен, а в отношенията с жена Риби определено всеки може да се почувства обгрижван, защото тя има постоянното желание да служи и да показва на хората, които обича, своето внимание и любов. Въпросите, свързани с финансите, винаги са го интригували и той се чувства радостен, когато спестява пари, вместо да ги изхарчи прибързано.

Жената, родено под знака Риби, е изключително нежна и грижовна. Има привлекателна, женствената грация, мекота и финес. Може да направи впечатление с тихия, плавен, ясен и спокоен глас, който притежава. Тя е мъдра жена, усвоила много добре своите житейски уроци и не демонстрира излишни умозаключения, до които е стигнала.

Зодиакална Съвместимост

Жената зодия Риби се отличава с ведър характер. Готова е винаги да бъде полезна на хората и не се оплаква от това, че може да бъде затрупана с много и различни ангажименти. Склонна е да разрешава трудни дилеми от личен характер, за да помогне да се преодолеят проблемите на нейните близки и приятели. Тя е жена, която обича да стои в преселенията на най-идеализираните си сънища и мечти и обикновено има, или се стреми да постигне, дълбока духовна връзка с любовника си. Често пъти е набеждавана, че се вглежда с натрапчиво любопитство във всяка малка подробност от живота на своя любим, но това е за да се почувства напълно слято с неговите интереси и да го опознае по-добре.

В една връзка с мъж Рак жената Риби разцъфтява и може да вложи във взаимоотношенията им умението си да се грижи, както и да се отнася умилително ласкаво към своя любим. Дори когато преминава през съзнанието й мисъл на отчаяние или изпитва несигурност, тя никога не губи привидното си спокойствие. От друга страна може да не успява да се справи с депресия, продължила дълъг период от време, макар и това да не стане достояние даже за най-близкия й кръг от хора.

Любов

Жената Риби има изключително трезва преценка за качествата, притежавани от нейния любим Рак. Тя може да го направи много по-емоционално зрял и да му помага да разгадава често нелогичните си и смесени чувства, които истински го нараняват. Във всеки нов етап на развитие на връзката, жената Риби е онзи партньор, който прави първата стъпка, за да бъде взето и най-елементарното решение. На това той откликва с подобаващ жест в отговор и благодарност, че тя мисли за тяхната връзка толкова задълбочено и привързано.

Жената Риби едновременно се справя блестящо с ролята на домакиня и със светските задължения, за което мъжът Рак й се възхищава. Тя е чувствителна и емпатична, но понякога отвличането на вниманието й в собствения й мечтан свят, я кара да се държи своенравно и да изпитва нужда от усамотение. Тя никога не оценява и не разбира докрай стремежа за притежание у мъжа Рак. Той също не може да разбере напълно нейния начин на мислене, защото не може да разграничи любовта от чувството за собственост. За него те вървят „ръка за ръка”.

Мъжът Рак е очарователен джентълмен, който се чувства благословен да е до толкова нежна дама като жената Риби. Неговото чувство за отговорност я кара да се чувства много сигурна и й позволява да е безгрижна, каквато желае да бъде. Изисканото чувство за хумор на Рака предизвиква усмивка на устните на любимата, а неговата непредвидима същност я озадачава силно, но и я интригува, за да продължи да се стреми към него. Въпреки че тя никога открито не изисква неговата помощ, той е достатъчно умен и силно проницателен, за да се намеси и да й помогне в най-подходящия момент. Често го прави, за да я преведе по-лесно през суровите изпитания на реалността и да я предпази от това да не остане наранена.

Любовна Съвместимост

Понякога и двамата се ограничават да показват своите желания и инат, което довежда до много спотаени страсти и емоции, които могат взривоопасно да прелеят в един момент. Той се наслаждава на спокойствието и уюта в съвместния им дом и обича начина, по който тя се грижи за него, като откликва към нея с нежна любов и силно желание да покровителства, а тя копнее точно за това.

Тази прекрасна двойка може да има трайни отношения, основани на истинска любов и неподражаемо доверие. Погледът и на двамата прелива от обич, която изпитват в сърцата си един към друг, а пулсът им винаги се ускорява, когато наблизо е любимият. Те искрено вярват, че тяхната любов не е нищо по-малко от чудо и звездна поличба. С безпределната преданост на жената Риби, несигурността, която често пъти разколебава мъжа Рак, избледнява и постепенно изчезва. Той е способен напълно да разкрие всички тайни на сърцето си и да постави тази прекрасна дама на пиедестал за възхищение.

И двамата разбират необходимостта от силна физическа връзка, считайки, че това им помага да се справят с трудните етапи в живота по-лесно. Синхронно със символа на тяхната зодия- водата и нейната плавна находчивост и придвижване, те стигат до интимност постепенно и след като са се опознали достатъчно добре. Сексуалното им привличане обаче се появява почти веднага и е много силно.

Флиртуване

Нежното и умело докосване на мъжа Рак помага да разцъфне с всичките си светлосенки страстта на жената Риби, а тя може да го изненада, че е още по-нежна и любвеобилна дори от него. Любовта при двамата е леко чувствена и еротично завоалирана. Обикновено не срещат никакви разногласия или проблеми в сексуалната си връзка, освен когато той става твърде студен към нея и не прави всичко възможно да я накара да се почувства истински обичана. Тя може пък да вмъкне някаква саркастична забележка по време на спор и да нарани чувствителната и лесно ранима душевност на Рака, а това да се отрази на желанието за интимност. Но тези проблеми не траят дълго време, и след като се уредят всички недоразумения, двамата отново ще започнат да се наслаждават на взаимната си близост.

Когато мъжът Рак и жената Риби се чувстват привлечени един от друг, връзката им изглежда като благословия. Въпреки че той се възхищава на философските й размишления и способността винаги да намира подходящия начин да е отзивчива, все пак не може да остане безразличен към слабата й воля и склонността й да лъже. Тя обича, когато той поеме контрол в отношенията и я спасява от прекия сблъсък с жестокия свят, но неразгадаемите му и нестандартни настроения, както и скъперничеството са непоносими за нея.

За да може тази връзка да просъществува, трябва и двамата да се опитат да бъдат по-зрели емоционално, като жената Риби е добре да подхожда много внимателно, когато обсъжда деликатни проблеми с мъжа си Рак, тъй като може лесно да го обиди. В същото време той трябва да следи своята любима да не потъва често в своя измислен свят и да не се откъсва от реалността.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
58
47
39
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (8)

Изпрати
Ники
Ники
16.11.2015 02:54
Здравейте , Рибки и братлета Рачета.
Аз прочетох статията тъй като беше скука , а любимата ми русалчица заспинка - значи статията е описана така както ние с моето момиче сме в действителност , познаваме се вече от 6/7 месеца и за този кратак период водим съвместен живот , разбираме се на 99% , караме се на 1% , но това не може да се избегне ние сме и по - на 21/20 год.
Започнах аз да разказвам , както и да е... просто е така както се описва статията има синхрон , надявам се при всички двойки да е така не само между описаните тук. При нас може би има плюс найстина , може би найстина сме благословени , може би найстина ще се грижим взаймно с нежни ласки и преодоляваме взаймно всеки проблем и всяка стълбичка ще искачваме хванати за ръчички ... извинете ме май много я обичам , моята мечтана дама ! Няма значение живи и здрави бъдете и обичайте се :)
6
0
опит
опит
13.08.2015 21:47
От целата статия разбрах, че ако не е рибата да прави компромиси, да подкрепя, да бъде мила , грижовна и любяща към силно чувствителния рак - демек непрекъснато да ходиш по тънък лед и на пръсти около него....рака ще я носи на ръце.Ха-ха-ха....Ако не е рибата и секс да си изпроси и секс няма да има. А относно лъжите раците са майсторите, не рибите.И въобще....ако искате да бъдете само маминка, готвачка, чистачка и прекрасна домакиня -хванете си рак. Ако у вас се прокрадва и желанието да се почувствате желана и слаба , търсеща силно мъжко рамо и подкрепа ...бегайте далече...
2
7
нати
нати
30.10.2014 20:53
Няма такава връзка като тази..
11
0
мая
мая
11.01.2015 18:58
прочети за мъж скорпион и жена риби такава връзка няма
1
3
гери
гери
26.06.2014 22:55
Дааааааааааааааааааа Уникалнно е!!!!!!!!
8
0