ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Везни и мъж Водолей

Съвместимост между жена Везни и мъж Водолей

Любовен Хороскоп

Съюзът между мъжът Водолей и жената Везни може да бъде сочен за пример на плавно постигната, хармонична връзка, която се основава на сходства в характера и интересите на тези въздушни зодиакални знаци.

Те ще се грижат един за друг, като ценят и запазят правото на всеки на неприкосновеност на личния свят. Елементът "въздух", който ги символизира астрологично, им дава лекота, необременимост от житейските изпитания, остра потребност да "скъсат всички окови" и да намерят различен свят от познатия, където да бъдат себе си.

И двамата са изключително единодушни в отстояването на вътрешната си свобода и същевременно уважават и приемат желанието на партньора на неговото/нейното лично пространство за отдих и творчество.

Водолей

Според хороскопа на съвместимост, връзката им може да се оприличи на свойството на ципа: могат да са неразделно свързани по такъв начин, че нито една сила не може да ги раздели, като са постигнали идеално наместване с различието на другия партньор, но също така могат да станат изведнъж леко равнодушни и да живеят самостойни, без да контактуват помежду си известно време, а впоследствие това до доведе до пълно отчуждение и неизбежна раздяла.

Безметежно и спокойно те успяват да живеят през целия си съвместен съюз. Както мъжът Водолей и жената Везни са ярки представители на съответните си зодиакални знаци. Той е личност, която не спира да гради светове от фантазията си и да се опитва да революционира и рационализира всеки аспект от действителността. Тя от своя страна е човек със силно чувство за справедливост, не обича да бъде лъгана и иска да направи света едно по-красиво място за живеене.

Везни

Хармонията при тази двойка предвещава дългосрочни, равнопоставени партньорски взаимоотношения, основани на взаимно уважение, разбиране, нежност, деликатност в маниерите и любовните жестове. Ключовите думи за тях са: „партньорство” и „приятелство”.

Връзката им обаче не е достатъчно стихийна, всепоглъщаща и страстна, за да се впише в идеята за идеала за съвършена любов от романите и винаги се колебае някъде между братската дружба, лекия флирт, усложнена с подбуждащото любопитство на въпроса „какво може да се случи, ако се влюбим? ”. Както и да разглеждаме тяхната нужда един от друг, може да се каже, че тя съществува и се изгражда върху взаимните интереси, прилики и интелектуални търсения.

Дамата зодия Везни може да не забележи още в самото начало, че индивидуалността на мъжа Водолей е много по-дълбока, сложно устроена и неразгадаема напълно. Също така той е много по-чувствителен, отколкото изглежда отстрани и безпогрешно лесно долавя, когато хората са съгласни с него само от формална учтивост, така че да не се въвличат в неловки обяснения, но и разбира, когато искрено и неподправено приемат неговата гледна точка.

Влюбена Двойка

Мъжът Водолей не може да понася кухите ласкателства и настръхва всеки път, когато някой се опитва с упорство да му посочва своя пример за действие и да му оказва съзнателен натиск какво да избере и да предприеме. Неискреността, проявена дори в дребните детайли от всекидневното общуване, могат да го депресират, да го направят мнителен и да потиснат чувствата му.

Той би бил щастлив, ако жената Везни реши да запази верността към своите силни убеждения за света и остава особено очарован, когато тя се впуска стремглаво в защитаването им. Тогава никога не би загубил интерес към любимата си, както и няма да бъде безразличен към нейните каузи, колкото и да не ги разбира.

Жената зодия Везни трябва да се опита да бъде малко по-смирена и да позволи на своя любим Водолей да приказва безспир, въпреки че това понякога я дразни. Той пък трябва да се опита да проумее практичната полза от леко стиснатия й характер.

Любовна Съвместимост

Добре е, ако по-често се впуска в плановете й да направи съвместния им дом по-уютен и красив, както и да одобрява нейния присъщ работохолизъм. Неговата енергия може да бъде впрегната в осъществяването на техни общи проекти, за които ще вложат най-добрите си качества и посветеност.

В сексуалните си взаимоотношения и Водолеят, и Везните са малко разсеяни и невнимателни. Те могат със седмици да не изпитат потребност от интимност, но в прилив на силна емоция, в най-неочаквания момент, да поискат да бъдат с любимия си.

При тях любовта минава през продължителна, мисловно изградена увертюра на съблазняване. Това, което ще свързва мъжът Водолей и жената Везни в тяхната сексуална връзка е чистото желание за нежност и отдаване на любимия и богато им въображение как да разнообразят своите интимни преживявания.

От астрологична гледна точка, за да се запази съюзът на мъжа Водолей и жената Везни, двамата партньори трябва да си дадат възможност да се изрази и осъществи нуждата от свобода на другия, но в същото време дейно да се стремят да присъстват в живота на своя любим и съвместно да развиват своите интереси.

Докато Водолеят и Везните имат общи интереси и хобита - те ще са нещата, които да ги привързват един към друг, всеки от двамата ще се интересува от мнението и присъствието на другия в живота си, както и ще има нужда от съветите или критиката му.

Но ако желанието за независимост в тяхната връзка е непреодолимо, могат лесно да се откажат да продължат общия си път. Има вероятност да не обърнат особено внимание на това да променят себе си, за да бъде щастлив другия, защото и двата зодиакални знаци са склонни да бъдат леко дистанцирани, емоционално самодостатъчни и увлечени по своите каузи и начинания.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest