ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Съвместимост между жена Риби и мъж Скорпион

Съвместимост между жена Риби и мъж Скорпион

Флиртуване

Скорпионът и Рибите са различни зодиакални знаци, но с един и същ елемент. Това ги сплотява и ги прави толкова подходящи един за друг, колкото едва ли друга двойка би била. Те могат много добре да разберат как се чувства другия и усещат колко сходен и задълбочен е подходът им към връзката. И двамата си приличат много по силната си интуиция и сложна емоционалност.

Мъжът Скорпион има силна воля, непоколебимост и известно чувство за непогрешимост, завоалирано в убеждението, че наистина постъпва правилно, примерно, отстоявайки някаква справедлива кауза. Той има несравним първичен магнетизъм, което го прави различим сред тълпата от пръв поглед, където и да отиде и каквото и да направи. Може да е спокоен и ведър, непроницаем и да изглежда привидно невъзмутим, докато някой не погледне под тази изимитирана маска и не разбере колко силно бушуват емоциите му. Но обикновено точно пламенната страст е неговата пътеводна сила, за да постигне целите си или да получи онова, което той желае понякога отчаяно.

Любовната връзка с един мъж, представител на зодия Скорпион, е не по-малко от сбъдната мечта за всяка жена, тъй като той е човек, който притежава неподражаема лоялност и умее да изразява възхищението си към своята любима. Той може да я обсипе с нежна обич и да я накара да живее с усещането, че тя е най-прекрасното нещо, което му се е случвало.

Зодиакална Съвместимост

Жената Риби, от своя страна, е чистосърдечно учтива, искрена и грижовна. Нейната душа е надарена с великочовешка съпричастност и задълбочена проницателност. Тя знае как може да се обича и как трябва да се държим, когато обичаме, и никога не би си помислила да се откаже от това пленително качество. Понякога може да бъде наивна и без реалистична представа за света и за другите хора, но това е заради силното й желание те да отговарят на идеализирания образ, в който ги е обрисувала. Любовна връзка може да изведе най-доброто от жената Риби, тъй като винаги се вписва и свиква с поведенческата матрица на любимия си, а същевременно има неподправено и неформално уважение към мъжа до себе си. Тя не се справя много добре в демонстрирането на своите достойнства и силни страни, но винаги се забелязва каква е по някакъв дребен жест и постъпка.

Жената Риби може да се окаже идеална половинка за силния и непреклонен мъж Скорпион. Тя изглежда, че има нужда винаги от силното рамо на своя избраник, за да излезе от затруднение, а един истински мъж на честта- Скорпион, само чака такъв знак, за да се притече на помощ. Качества като защита, стабилност и взаимопомощ могат изцяло да му се препишат, особено когато може да помогне на някой, изпаднал в беда. Той би имал пълно доверие и свободата да се отпусне да споделя с жена зодия Риби, тъй като е много търпелива и интелигентна слушателка.

Скорпионът може да разкаже своите вътрешни тайни и мечти, бидейки сигурен, че тя ще ги запази само за себе си. Неговите очаквания са твърди високи понякога, като иска пълно доверие и лоялност от любимата си, а жената Риби, като цяло, отговаря на тези изисквания. Тя е оптимистично настроена и отворена към света, кариерата и професионалните задължения на мъжа си. Въпреки че за някои тази жена изглежда, че не е много умна, мислите и идеите, до които стига, са на много по-високо ниво, отколкото другите забелязват при първо впечатление. Жената Риби е добре запозната с техническите и духовни теми, което събужда дълбоко възхищение у мъжа Скорпион.

Флирт

Връзката, която се формира между двамата, може да се окаже обещаваща и дълготрайна. Толкова много положителни аспекти на съвместимост има тя: любов, бизнес, лични интереси и интелектуални търсения. Те просто вървят ръка за ръка заедно и сякаш това е най-естественото нещо за тях. Тяхната любов е толкова силна и толкова неподправено дълбока на много нива, че ще отнеме години само за да се открие малко от булото на тайнствеността й.

Тъй като в комуникацията между тях няма скрити тайни или неразрешими проблеми, могат да останат наистина за много дълго заедно. Обикновено са в хармония с настроението и състоянието на другия, но малко по-прикрития подход или премълчаването на нещо, води до подозрение и силна ревност. Все пак мъжът Скорпион умее да разбира по-добре своята половинка и такива ситуации е трудно да възникнат, а той съзнателно се грижи, това да не се случи.

Мъжът Скорпион и жената Риби имат прекрасни отношения, отличаващи се с толкова силна преданост, че дори могат да започнат да "четат" мислите на другите. И двамата обичат хармонията и стабилността и се стремят да притежават напълно вниманието и отдадеността на половинката си. Те са щедри един към друг и имат увереност в своята съдбовна, неизбежна предопределеност, а романтиката, която излъчват, кара всички неоспоримо да заявят, че те са наистина щастливи. Мъжът Скорпион разбира, че трябва да бъде малко по-въздържан в ревността си, а и може да запазва самообладание, когато бъде завладян от някакво съмнение, ако жената Риби се научи да бъде по-ясна в своето отношение към него. Тяхната любов преизпълва с венчеславещи, поетични изрази и нежни докосвания, прегръдки и целувки, което ги привързва още повече един към друг.

Любовна Връзка

Сексуалната съвместимост между мъжа Скорпион и жената Риби е една от най-добрите в астрологичен план измежду всички зодиакални знаци. Неговата естествена, първична страст и пламенен темперамент, с който умее да обича, преплетени с вродената му харизма да печели лесно доверието и благоразположението на жените, я кара да се предава изцяло на него в мислите си, в сърцето си и тялом. Това създава една неподражаема интимна връзка. Тя е толкова дълбока и толкова силна, че дори може да е достатъчната единствена причина тази двойка да остане заедно.

Страстта на мъжа Скорпион, която често показва по време на секс, дава чувство на сигурност и знак за обич на жената Риби, която на свой ред отвръща ласкаво и мило на неговото желание, а това предизвиква още по-дълбоки вълнения у него. Тяхното познание как да си доставят удоволствие един на друг, но същевременно и чистотата на любовта им на емоционално-духовно ниво, прави тяхното физическо отдаване, изпълнено с още по-силна интимност. Мъжът Скорпион винаги се чувства радостен да държи в обятията си деликатна и нежна жена, докато представителката на зодия Риби силно се наслаждава на спокойствието, което получава в топлата ласкавост на партньора си. Ако все пак съществуват някакви слаби места във връзката между тях, сексуална интимност бързо „се намесва” и постоянно ги компенсира, а техният съюз укрепва по-силен, отколкото първоначално е бил.

Отрицателен аспект на връзката им е, че жената Риби не винаги успява да устои и да не излезе отвъд предела на своето емоционално хладнокръвие и въздържаност, а тогава става наистина неразбираема за своя партньор Скорпион. Тъй като той има уникална прозорливост да „прочита” лесно в какво настроение е тя, е склонен да й се ядоса, а това може да предизвика спор между тях. Когато Скорпионът губи самообладание, той може да бъде брутално агресивен и да избълва гръмки и обидни думи. Ако не успеят да превъзмогнат тези критични моменти и всеки потегли по свой път, бързо осъзнават, че никой друг не може да им даде това, което са имали заедно. Възможно е да се разделят често, но и бързо след това да се събират.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
516
46
38
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
лара
лара
31.07.2014 08:46
я стига тва са пълни простотии трябва ли да си избираш мъж според зодиата му тво и наи голямата глупост която съм чела аз съм зодия риби и нищо от тва което пише за моята зодия не е вярно тва са пълни глупости как им вярвате незнам
8
15
Наоми
Наоми
25.07.2014 19:41
несъмнено,това е най-добрата комбинация...
25
3
Lori
Lori
26.09.2013 16:11
Всички специални мъже в живота ми са скорпион,не мога да избягам от тази зодия....
21
10
klouv
klouv
28.06.2014 02:17
аз също
14
2
Anabella
Anabella
25.08.2013 17:27
Определено НАЙ-прекрасната комбинация от зодий са Мъжете Скорпиони и Жените Риби. Идеални в всяко едно отношение,красива е любовта им. Мойте бивши и настоящ са/и е Скорпион е няма такава любов никъде. :) Определено най-добрата двойка са именно от тези две зодии. :*
19
2
Гери
Гери
01.02.2015 04:25
Щастливка:-)аз имах голяма Любов със скорпионче преди години,но той замина за Англия и се ожени за скорпионка:-)въпреки нашите планове да градим вечност от двама...сега живея със скорпион/не е българин/и дали поради културните и расови различия,но има моменти в които се вихрят бури и урагани и той наистина става брутално агресивен:-0 което се случва точно,когато рибката изгуби своята сдържаност и търпение.Но много от нещата които прочетох са верни:-)и наистина е мъж с такава страстна обич и всеотдайност в леглото,демонстриращ тоталното си обожание към своята любима,мъж който след два дни може да се държи жестоко и студено и пак да повтаря колко те обича след това :-))
1
0