ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Анджелина Джоли и Брад Пит се ожениха

Анджелина Джоли и Брад Пит се ожениха

Анджелина Джоли, Брад Пит

Една от най-одумваните двойки в света на шоубизнеса Анджелина Джоли и Брад Пит са станали законни съпрузи. Дългогодишните партньори, който отглеждат шестте си деца са казали заветното „Да“ на тайна церемония по време на коледните празници.

Холивудската двойка, все още не е потвърдила официално новината, но източник твърди, че двамата безспорно са минали под венчилото. Церемонията се състояла в съвсем тесен кръг, като малко преди Коледа Брад и Анджелина взели венчални халки от бижутериен магазин, като възнамерявали съвсем скоро да ги сложат. Бранджелина са прекарали Бъдни вечер с децата в Ню Йорк, заедно с дизайнерката Дона Карън.

След няколко дни Джоли - Пит заедно с децата са отпътували за островите Търкс и Кайкос, където са се присъединили към семейството на Пит. Именно там се е състояла и дългоочакваната сватба, далече от полезрението на папараци.

В карибския басейн актьорите се врекли във вечна вярност. На състоялото се събитие присъствали шепа хора сред който семействата на младоженците, неколцина приятел и няколко от бавачките на децата.

Самият Брад наскоро намекна, че големият ден наближава, но двамата не успяха да бъдат хванати от любопитни фотографи. По време на премиерата на най-новия филм с негово участие „Убивай ме нежно“ Пит отговори многозначително на въпроса, кога смятат да се оженят с Анджелина. Той отговори : „Много скоро ще се случи. Имам невероятно чувство за този ден.“

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest