ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Куп катастрофи с Джина Стоева

Куп катастрофи с Джина Стоева

Нина НордНина Норд
Джедай
2k382
Джина Стоева

Фолкпевицата Джина Стоева напоследък споделя с приятелки, че има чувството, че нещо тегне над нея. От началото на годината досега вече са й се случили цели четири катастрофи.

По време на пътните инциденти Джина не е пострадала, тъй като те са били, за щастие, доста леки. Пострадали са само участващите в катастрофите коли. Певицата, която е известна в шоусредите като много отговорен водач, за над десет години няма нито една катастрофа.

"Единствените ми пътни инциденти досега са били направо смешни - когато не мога да изляза от натрупания пред блока сняг и буксувам. То това дори не може да се нарече инцидент, а по-скоро затруднение", споделя певицата. Катастрофите през януари следват през няколко дни и в сервиза, където поправят колата на Джина Стоева, вече се чудят какво точно става.

След няколко дни певицата заминава за Франция, където смята да погостува известно време на сестра си и да се види с любимите си племеннички. Тъй като вече е убедена, че колата й сякаш е прокълната, тя ще пътува до Франция с колата на любимия си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest