ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Джеймс Франко не може без секс

Джеймс Франко не може без секс

Джеймс Франко

Холивудският красавец Джеймс Франко разкрива пред американска медия, че не би могъл да живее без любовни ласки.

"Сексът е голяма част от живота ни. Начинът, по който правим любов и взаимоотношенията един с друг. Обичам секса и не мога да си представя живота без него", споделя звездата.

Актьорът твърди, че всеки малко или много е подвластен на сексуалността си: "Всеки си мисли за това. Дори и ако се опитва да води невероятно целомъдрен начин на живот в съзнанието на човек, винаги проблясват мисли за секс. Значи все още участва дори и да не го практикуват реално. И все пак няма нищо срамно, това е част от човешкото битие. "

Преди време Франко признава, че за него е доста трудно да играе в секс сцени.

"Хората си мислят, че да се снимаш в Холивуд е голямо предизвикателство, но истинското предизвикателство за мен e да се снимаш в порно филм", шокиращо споделя актьорът.

Носителят на "Златен глобус" направи признание, в което разкрива, че се е опитвал да направи собствен филм за възрастни, но бързо се отказал.

"Преди време ходех с едно момиче, с което се опитахме да заснемем собствените си креватни изпълнения, но резултатът беше потресаващ. Още на първите минути, след като пуснахме филма да го гледаме, се зарекохме никога повече да не правим такива глупости."

За щастие на всичките му почитателки, на Франко не му се налага да участва в порно индустрията, тъй като актьорските му умения са достатъчно задоволяващи, а и с тази чаровна усмивка, прави дори по-интересни представите какво има под дрехите...!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest