Ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Холи Бери иска второ дете

Холи Бери иска второ дете

Нина НордНина Норд
Джедай
2k327
Холи Бери

Актрисата Холи Бери, която има дете от богаташа Габриел Обри, мечтае за второ дете. Холивудската звезда, която отглежда сама четиригодишната си дъщеричка Нала след раздялата с баща й, иска да роди дете от френския актьор Оливие Мартинес.

Холи Бери дори иска да се пренесе с Нала във Франция, където според нея няма да я преследват папараците. Тя дори заведе дело в съда, което за съжаление не спечели въпреки подкрепата на приятелката си Салма Хайек, която живее във Франция.

Холи Бери с дълга коса

Габриел Обри не пуска детето си да живее в чужбина, тъй като смята, че по този начин няма да може да контактува с него. Той е бесен на Холи, че иска да накара Нала да мисли, че Оливие Мартинес е по-добрият татко.

Холи Бери, която вече отпразнува 46-я си рожден ден, бърза да осъществи мечтата си. Оливие, който дълго време беше голямата любов на певицата Кайли Миноуг, е на седмото небе от щастие покрай връзката си с носителката на Оскар Холи.

Той сериозно е приел идеята на Холи да имат общо дете и смята, че това ще повлияе добре и на кариерата му. След кратък успех в американското кино Оливие Мартинес се намира в пълен застой по отношение на предложения от холивудски режисьори. Новата му връзка и укрепването й могат да доведат дори до брак, което ще възроди отново славата му на звезда.

Според Холи Нала щяла да бъде много доволна, ако си има братче или сестриче. Тя отсега крояла планове как ще си играе с бебето като с истинска жива кукла и по цял ден ще го преоблича.

Холи иска дъщеря й да получи образование във френско училище, тъй като според нея системата на образование във Франция е много по-добра от тази в САЩ.

Плановете й обаче може и да не се осъществят, тъй като таткото на Нала - Габриел Обри е подал съдебен иск за пълно попечителство над дъщеря си. Ако той спечели, Холи Бери ще е принудена да изостави идеята си за дете от френския актьор, за да може да се вижда поне за малко с Нала.

Според клюката точно това е целта на Габриел Обри, който иска Холи да се върне при него.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest