ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Галена влюбена в делфини

Галена влюбена в делфини

Нина НордНина Норд
Джедай
2k382
Галена

Фолк певицата Галена се оказа голяма фенка на делфините. Брюнетката успяла да осъществи своя детска мечта - да плува заедно с делфин, по време на семейна екскурзия до Мексико. Тя гушкала делфините през цялото време, докато се намирала с тях във водата.

Според Галена да плуваш с делфин е наистина уникално усещане, което трудно може да се сравни с контакта с който и да е домашен любимец. Тя мечтае отново да плува с умните водни създания, които от векове са приятели на хората.

Делфини

Галена е и любител на подводното гмуркане и с удоволствие разглеждала подводния свят на Мексико, който я изненадал с изобилието от ярки цветове на рибите.

Певицата успяла да посети исторически забележителности, останали от векове. Сред тях били монументи, построени още от древните маи, чиято тайнствена култура привлякла вниманието на Галена.

Певицата е известна с любовта си към посещението на екзотични места. Една от любимите й туристически дестинации е Дубай, където тя обича да почива със семейството си и с близки приятелки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest