Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Под прикритие няма да има четвърти сезон

Под прикритие няма да има четвърти сезон

Под прикритие

По всяка вероятност четвърти сезон на хитовия крими-сериал "Под прикритие" няма да има. Причина за това станало напускането на голяма част от основните герои в сериала, които предпочели други продукции.

Така първа от кримката си тръгна Койна Русева, в ролята на адвоката Бояна Василева, която е подписала договор, за много по-висок хонорар, с друга продукция на БНТ "Четвърта власт".

Сега се заговори, че следващият, който ще напусне е Михаил Билалов, в ролята Петър Туджаров – Джаро. Според непотвърдена информация, за последният епизод от третия сезон на кримито, е било заснето убийството на престъпният бос Петър Туджаров. С това се слага край на един от най-колоритните образи в сериала.

Самият актьор е решил да си даде малко почивка, като се прибере във Франция при жена си, където да остане поне един месец. Също така Билалов е спряган и за новата продукция на БНТ "Четвърта власт", където ще влезе в ролята на журналистически бос.

Към момента сценаристите и продуцентите на "Под прикритие" умуват дали има смисъл да продължат с нов сезон, без участието на харизматичния Джаро и да заложат на Иво Андонов (Захари Бахаров), като пълновластен господар на действието.

Причина за плъзналите слухове е и самият Бахаров, който преди време заяви, че му е мечта да замине за Лондон. Там той мечтае да усъвършенства актьорското си майсторство сред едни от най-добрите в този бранш.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest