Ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Фенове на Косъма искат възкръсването му

Фенове на Косъма искат възкръсването му

Нина НордНина Норд
Джедай
2k327
Косъма

Огромно количество фенове на героя Здравко Киселов-Косъма от сериала „Под прикритие” не могат да приемат факта, че в сериала той беше убит и умря в закътана уличка, след като свидетелства в съда срещу гангстера Иво Андонов, в който се превъплъщава Захари Бахаров.

Киселов, който е превъплъщение на актьора Александър Сано, е един от любимците както на мъжката, така и на женската аудитория на сериала.

Актьорът, който е част от разпадналото се преди време трио „Братя Мангасарян”, е изключително поласкан от реакцията на феновете.

Пред сценаристите на сериала стои въпросът дали да върнат убития Косъм в сериала или да рискуват огромна тълпа от фенове да негодуват срещу развитието на сюжета, свързано със смъртта на един от най-любимите им герои.

Александър Сано не е очаквал, че героят му ще пожъне толкова сериозни успехи сред зрителите и се радва на внезапния си успех. Според клюката е възможно сериалът да продължи с неочакваната поява на брата на Косъма, който е негов близнак.

Така феновете ще останат доволни, че отново ще виждат любимия си герой на екран, но най-вероятно те ще си искат убития Косъм.

Жената на Александър Сано – красивата тв водеща Нели, е на върха на щастието заради успеха на силната си половинка. Нели, която има син от Иво Карамански, роди момиченце от актьора.

В началото отношенията им били трудни, тъй като разпадането на „Братя Мангасарян” нанесло сериозен удар по финансите на Сано. С помощта на любимата си той обаче успял да преодолее кризата и сега се радва на успехите си в киното.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest