ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Виктория Сикрет идват и в България

Виктория Сикрет идват и в България

Адриана Лима

Американската марка за бельо Виктория Сикрет ("Victoria's Secret") стъпват и на българска земя. Световната марка станала популярна най-вече с пищните си спектакли във формата на ревю, в които участват най-красивите топмодели в света, за първи път ще стъпят на българска територия.

За съжаление в България няма да имаме удоволствието да се насладим на прелестите на Адриана Лима или Миранда Кер, но затова пък най-известната марка бельо, ще бъде представено от наши момичета в известно столично заведение. Да се надяваме, те да не отстъпват по красота и сексапил на световно-известните си колежки!

Шоу спектакълът в България ще бъде представен с оригиналният аутфит на марката, който пристига директно от Щатите. Освен красивото бельо, към него българските модели ще представят и всички аксесоари, както следва емблематичните криле на марката, шапки, корони и др.

Алесандра Амброзио

В момента текат кастингите за моделите, които ще представят световната марка.

Шоуто на „Виктория Сикрет” е едно от най-бляскавите и очаквани модни събития в света, което представя най-горещите тенденции на дамското бельо. Ежегодното едночасово дефиле успя през годините да изстреля на върха множество модели от цял свят със седем цифрени суми.

Сред най-успешните модели, на които марката буквално даде криле са, Хайди Клум, Тайра Банкс, Жизел Бюндхен, Адриана Лима, Миранда Кер, Алесандра Амброзио и ред други красавици.

Сред ангелите на Викториас Сикрет за сега няма българска представителката, но да се надяваме в скоро време това да се промени.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest