ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Кайли Миноуг поддържа форма с грейпфрути

Кайли Миноуг поддържа форма с грейпфрути

Кайли Миноуг

Добрата физическа форма на звездите предизвиква много коментари и въпроси. Не може да се отрече перфектният външен вид на певицата Кайли Миноуг. Нейната перфектна фигура се дължи на едноседмичен режим на хранене, който съдържа много витамини. Това, което е включено в диетата на австралийското миньонче, е сокът от грейпфрут.

Добре известно е, че ензимите, които се съдържат в този плод, ускоряват значително метаболизма. Диетата е с продължителност само 7 дена, защото това време е напълно достатъчно организмът а се прочисти от токсините.

От друга страна удължаването на диетата, може да ви причини вреди и да изтощи тялото ви прекалено много. Ако искате да опитате този хранителен режим, спазвайте препоръките и не продължавайте да го практикувате повече от седмица.

Отслабване с грейпфрути

Ето и какво друго включва диетата на Кайли сутрин, обед и вечер:

За закуска през първия ден от диетата трябва да се изстиска 1 грейпфрут и да се изядат 2 рохки яйца. За любителите на кафе – могат да изпият чаша от любимата си напитка, но само ако е неподсладено. Може да замените кафето и с чаша чай, но отново без подсладител. Задължително е обаче преди яйцата, кафето или чая, да изпиете сокът от прясно изцедения грейпфрут.

След няколко часа, преди обяд, Кайли хапва половин грейпфрут и 2 парчета бекон. Когато дойде време за обяд талантливата певица изпива 150 мл сок от горчиво-сладкия плод и хапва салата от пресни зеленчуци и месо.

Сок от грейпфрут

Хубавото при този хранителен режим е, че няма никакви ограничения в количеството на месото. Може да хапвате колкото пожелаете. Единственото условие е месото да не бъде свинско.

По време на вечеря Миноуг препоръчва да се ядат – 100 г риба, салата и сока от един грейпфрут. Тук салатата може да бъде каквато пожелаете и колкото искате. Рибата е най-добре да бъде печена, а не пържена.

Преди лягане идва ред и на последната доза сок от грейпфрут – трябва да изпиете 300 мл от горчиво-сладкия плод. Освен за вашата фигура, грейпфрутът се грижи за здравината и лъскавината на косата ви.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest