ezine.bg»Статии»Семейство»Сватба»Пет начина да го накараш да предложи брак

Пет начина да го накараш да предложи брак

Предложение за брак
Фасонка със сензор за движение, 60 W
Практичен аксесоар за вашия дом:
Фасонка със сензор за движение, 60 W
32.00 лв.
Виж ››

Бяла рокля, 100 човека близки приятели, шумно парти и много любов – мечта на всяка жена, когато срещне желания мъж. Когато е сигурна, че това е нейната половинка, жената смята, че е време за продължение на връзката като годеж или направо сватба.

Обаче ситуацията се оказва сложна, ако мъжът не е много съгласен или изобщо не се сеща за това. Въпросът е как да му повлияем без да му заявяваме директно, че искаме предложение за брак?

Не че има нещо лошо да му го заявим, обаче шансът той да ни каже, че сега не е времето или че не иска същото, е голям. Друг е въпросът, че малко жени биха питали директно именно, защото се страхуват от отговора. За да не питаме директно, можем да се опитаме да му подскажем по няколко начина.

Брак

Всички те са свързани с вашите умения – опитайте се да му създадете домашен уют, както в семейство, за да види, че рогатото и дебело чудовище, в което мъжете смятат, че се превръща жената след сватбата е просто мит.

1. Бъди внимателна със семейството му – отнасяй се с нужното уважение към родителите му, защото независимо дали го показва или не, за него е важно. Не е необходимо да ставаш приятелка с майка му, достатъчно е да си вежлива и с необходимата доза уважение. Ако си груба или му говориш против тях за каквото и да било, шансът да ти даде пръстен е нищожен.

Сватба

2. Любовта на мъжете минавала през стомаха – ами сготви му, но не веднъж в месеца. Ако не умееш – научи се. Когато започнеш да му правиш подобни кулинарни изненади, определено ще му дадеш повод да се замисли и ще му направиш много силно впечатление.

3. Изслушвай го – когато споделя за плановете си, изслушвай го внимателно. Ако в това което споделя има условие „Ще сключа брак, чак когато…” покажете му, че това чакане няма смисъл. Но в същия момент не бива да му опонираш – съгласи се с него и му обясни, че човек никога не се чувства готов и ще след като това му желание се изпълни, вероятно ще се появи ново.

4. Не бъди прекалено настоятелна – постоянно бърборене за брак може единствено да го отблъсне, особено ако по принцип мисълта го плаши. Бъди по-внимателна и по-тактична – първо опипай почвата, преди да започнеш да говориш за деца и семейство.

5. Отдайте се, но не забравяйте за себе си – показвай любовта си с жестове, но му покажи ясно, че ако той е решил да чака до някаква определена възраст, например, то ти не желаеш това. Мъжът до теб трябва да е наясно, че искаш да имаш семейство, ако реши, че не го желае, всеки има правото да поеме по собствен път.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest