ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Елен Колева разкършва снага

Елен Колева разкършва снага

Нина НордНина Норд
Джедай
2k399
Елен Колева

Актрисата Елен Колева, за която клюката твърди, че се е върнала при гаджето си – богаташ, ще е една от звездите в шоуто "Dancing Stars".

Елен ще е голяма конкуренция на останалите участнички в шоуто, тъй като от тийнейджърка се е отдала на танците. Изящната красавица е танцувала класически балет, а след това и фламенко.

Денсинг Старс

Елен отсега се подготвя усилено, за да разбие конкуренцията в лицето на други известни дами. Една от тях ще е фолк звездата Глория, която е известна с любовта си към танца.

Не е потвърдено участието на Алисия, която се справя перфектно с танцовите предизвикателства, но е ясно, че в шоуто ще играе колежка на Елен – актрисата Латинка Петрова, която е една от най-колоритните в родния театър. Латинка е известна на широката публика от някои закачливи реклами.

Илияна Раева ще е сред оценяващите танцовите умения на звездите, все още не се знае кои точно ще бъдат останалите членове на журито на шоуто.

Водещ на "Dancing Stars" ще бъде Део, който се изявява перфектно като певец и актьор. В шоуто ще участва и Детелин Далаклиев, който е световен шампион по бокс.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest