ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Рапър се прехласна по Галена

Рапър се прехласна по Галена

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Рапър се прехласна по Галена

Рапърите са на път да превземат звездите на фолка. Съчетанието от извивките на гласовете на едрогърдите фолк бомби и бързия поток от думи се превръща в перфектна печеливша комбинация.

Това доказа и рапърът 100 кила, който направи дуетно парче с фолкзвездата Галена. Двамата изпълниха заедно парчето на рапъра с наименование „Аз съм шест”.

Не за пръв път рапър се комбинира с фолкзвезда, за да бъде впечатлена публиката. Неотдавна това направи Анелия, която направо взриви посетителите на първите хип-хоп награди, като се появи в дуетно парче с рапъра Алекс Пи.

Най-вероятно Галена ще направи истинско дуетно парче с рапъра 100 кила, който се смята за най-пробивния в хип-хоп жанра. Преди доста време рапърът Устата успя да изгрее под крилото на Софи Маринова, която разнообрази парчетата си с негова помощ.

Напоследък обаче Устата започна да се изявява предимно солово на участия, а Софи Маринова най-вероятно ще трябва да потърси професионална утеха при друг рапър. Нищо чудно това да се окаже нова добра комбинация.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest