ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Преслава даде воля на чувствата си

Преслава даде воля на чувствата си

Нина НордНина Норд
Джедай
2k382
Преслава даде воля на чувствата си

Фолк звездата Преслава, която е жури в шоуто "Гласът на България", си изпусна нервите и се показа като крайно емоционална натура. Доскоро Преси се държеше леко високомерно с кандидатите за слава, които пробват късмета си на голяма сцена.

Когато прозвуча гласът на една от кандидатките за участие в шоуто - Албена Йорданова, Миро събра молитвено длани пред лицето си, а Преслава се ококори.

След това примата на българския попфолк се бореше с това да удържи сълзите си, които напираха да се излеят по бузите й. След като се обърна, за да види кой изпълнява народната песен "Лале ли си, зюмбюл ли си", Преслава даде воля на чувствата си и не спря да плаче и след края на песента.

Въпреки емоционалната й реакция обаче Албена, която сподели, че винаги се вглежда в знаците на съдбата, не разпозна плача на Преслава като знак и се включи в отбора на Вики, защото тя я покани официално да се присъедини към нея.

Преслава пък не можа да каже и дума, защото не можеше да спре плача си. Явно тази песен означава много за нея, а и изпълнението беше супер, коментираха фенове на фолк звездата.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest