ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Истинските имена на фолк певците

Истинските имена на фолк певците

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
илиян

Фолк певците, както и много от фолк певиците, не пробиват на голямата поп фолк сцена със собствените си имена. Те успяват да направят това с талант, артистизъм, но и с подходящото артистично име.

Някои от тях използват част от имената си, които ги вдъхновяват за артистичните им псевдоними. Така например Борис Дали по лична карта е Борислав Делибалтов.

Кондьо

Истинското име на една от най-големите звезди на фолка - Тони Стораро е Тунчер Фикрет Али. Но той и мениджърът му измислили псевдонима, който го изстреля на върха на класациите.

За разлика от Тони, колегата му Константин ползва истинското си име, както и приятелят му Илиян. Собственото си име използва и Ди Джей Дамян, който преди време бе известен като телевизионен водещ и плувец.

Истинското име на фолк певеца Ерик е Георги, а на колегата му Кондьо, чиято кариера западна след престоя му зад решетките - е Кондю по лична карта.

Милко Калайджиев е може би един от малкото, които ползват за артистично име не само истинското си име, но и фамилията си, без да се притесняват, че това ще попречи на кариерата им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest