ezine.bg»Статии»Красота»Лице и Тяло»Учудвайте се срещу бръчки

Учудвайте се срещу бръчки

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k1529
Учудване срещу бръчки
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

За да се избавите от бръчките, ще ви помогне един много лесен, но въпреки това ефикасен трик. За да премахнете бръчките, трябва просто да се учудвате.

Колкото и странно да звучи, това е вярно - учудената физиономия помага за отстраняването на фините бръчици и за намаляването на вече съществуващите по-дълбоки бръчки.

Постепенно с помощта на учудената физиономия ще успеете да се отървете от куп неприятни и състаряващи бръчки. Необходимо е само четири пъти дневно да ококорвате очите си, отваряйки леко уста. При тази елементарна лицева еквилибристика кожата по цялото ви лице се изпъва.

Изглаждане на бръчки

Това изглажда бръчиците около очите, които често развалят ефекта дори и от най-красивите очи. А оправданията, че просто обичате да се смеете, не вършат никаква работа срещу бръчките, които ви карат да изглеждате по-възрастни.

Когато ококорите очите си и физиономията ви стане учудена, все едно сте видели нещо наистина изненадващо, мускулите под кожата се активират. Недостатъчната работа на мускулите под тънкия слой кожа на лицето е една от причините за появата на бръчки, допълвана от постоянните гримаси.

Премахване на бръчки

Когато направите учудена физиономия, бръчките се изглаждат за миг, мускулите се задействат и това повдига общия тонус на кожата на лицето. С повече такива упражнения кожата ще стане отново млада.

Учудената физиономия всъщност е алтернатива на скъпите козметични масажи. Но когато я правите, внимавайте да не се престараете. Защото ако прекалено много се учудвате - с повдигане на вежди и набръчкване на челото, това само ще ви донесе неприятна поредица от успоредни хоризонтални линии върху челото ви.

За да се отървете от бръчките, използвайте и друг трик - два-три пъти дневно слагайте двата си показалеца между веждите си и лекичко притискайте мястото, а след това плъзнете показалците си към слепоочията. Това изглажда бръчките между веждите, които ви карат да изглеждате постоянно сърдити.

А за да се предпазите от появата на нови бръчки, опитайте се да не правите сърдити муцунки всеки път, когато някой ви ядоса, защото с това си прибавяте още някоя и друга година визуално.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest