ezine.bg»Статии»Интимно»Мъжете си падат по шумни интимни партньорки

Мъжете си падат по шумни интимни партньорки

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k526
Шумен секс
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Идеята, че мъжете си падат много повече по шумните партньорки, не е от днес. Ясно е, че на никого няма да му е приятно, ако, каквото и да прави, не чува и звук от отсрещната страна, а съзира само две изцъклено втренчени в него очи. Понякога може да е плашещо.

Изследване на британски учени наскоро установи, че двойките, които са по-шумни в леглото, имат по-добър сексуален живот. От това можем да си извадим заключението, че не само шумните девойки, но и шумните интимни партньори от мъжки пол са за предпочитане.

Секс

Когато по време на половия акт се издават стонове и викове, партньорът остава удовлетворен, че доставя наслада на половинката си. Доказано, това допълнително засилва приятното усещане при секс.

От резултатите в посоченото изследване излизат много интересни закономерности. Огромен процент от анкетираните жени например споделят, че започват да „викат“ по-силно малко преди партньора им да еякулира. Това засилва и стимулира в пъти процеса.

Също така момичетата до едно споделят, че на моменти съвсем съзнателно се стараят да са по шумни в леглото, с цел да повдигнат самочувствието на партньора си и да го стимулират да е по-добър любовник.

В леглото

А според учените, дори леко фалшивото издаване на стонове може да подобри сексуалния акт и да стимулира и двамата партньори към по-силна възбуда и желание.

По-шумните стонове на жените по време на секс се обясняват и с по-интензивните оргазми, които получават. А за всеки мъж е неописуемо удоволствие да долови стоновете на достигащата върхова точка с него жена.

Да, мъжете обичат да чуват удовлетворението на половинката си. От друга страна обаче, не малко жени споделят, че също обичат да чуват стоновете на мъжа. Много малка част от представителите на силния пол обаче си позволяват да издават издаващи удоволствие звуци, за да не бъдат сметнати за женчовци.

И двете страни трябва да имат в предвид, че ако не са толкова близки с интимния партньор, крещенето на името му и обсипването с мръсни думи може би не е много подходящо, поне за момента. Най-вече, ако щастливите вопли идват само от едната страна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest