ezine.bg»Статии»Звезди»Плеймейтки»Маги Желязкова се възхищава на плеймейтките

Маги Желязкова се възхищава на плеймейтките

Маги Желязкова се възхищава на плеймейтките

"Мисис България 2003" - Маги Желязкова признава, че се възхищава на плеймейтките, тъй като те успяват само с визия.

Бившата моделка, която през годините се изявяваше и като телевизионна водеща, споделя, че представата на хората за популярните красиви жени в България е погрешна.

„Много хора си мислят, че като сме известни жени, някой друг ни върши домакинската работа, а ние мислим само за външния си вид. Това е много погрешна представа. Не ми е чужд нито парцалът, нито прахосмукачката. Аз съм като всички останали жени“, признава Маги.

Тя споделя още, че на светски партита все пак човек трябва да се издокара малко, но не и пречи да ходи без грим в ежедневието и да пазарува в супермаркета по анцунг например.

Миската разкрива, че се възхищава на плеймейтките, защото са момичета, които успяват да направят нещо само благодарение на външния си вид.

Тя смята, че излишно се набляга на тяхната грамотност и коефициент на интелигентност, тъй като има много други красиви жени, които се доказват с интелект и умения.

В личен план красавицата признава, че няма с какво да ни изненада в близко бъдеще. За сега тя се е отдала изцяло на работата си в неправителствена организация "Децата и спортът в нашето бъдеще", която се занимава с различни проекти, един от които е „да се построи зала за деца с гръбначни изкривявания'“.

„Искаме децата ни да са здрави и будни, а те няма къде да играят. Все по-малко паркове и занимания по физическо възпитание са налице.“, добавя Желязкова.

За отношенията и с мъжа й Маги нищо не разказва освен, че всичко е нормално: "Синът ми, мъжът ми – всички са живи и здрави. Това за мен е най–важно". По въпроса за второ бебе, тя смята, че е прехвърлила възрастовата граница да гледа пеленачета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest