Ezine.bg»Статии»Интимно»Как да разчупим рутината в леглото

Как да разчупим рутината в леглото

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k250
Секс

Рутината в секса е нещо, което с течение на времето може да сложи край на отношенията с партньора ви.

Когато имаш сериозна връзка, е съвсем нормално с времето страстта да намалее. Причината е фактът, че двамата се познавате твърде добре и знаете точно какво ще последва всеки път, когато правите секс. Това, разбира се, не означава, че с любимия вече не се обичате или че не се намирате за сексуално привлекателни. Явно обаче се нуждаете от разчупване на рутината, която ви е обзела.

Следващия път когато се озовете между чаршафите, опитайте нещо ново. Например разнообразяване на любовната игра. За много от мъжете, но в голяма степен и за жените със сериозни приятели, тя отнема две целувки, малко опипване и три минути орален секс. Променете това! Включете мръснишки разговор или мръснишки танц. Поговорете с партньора си и разбери какво още можете да включите към началната възбуждаща фаза.

Разчупване на рутината

Друг елемент, който можете да промените, е атмосферата. С времето леглото остава единственото място, където двойките практикуват любовните си отношения. Далеч в миналото остава лудият секс на обществено място или в банята, на купон например.

Ако нямате възможност или смелост да правите секс извън бърлогата си, поне пробвайте в различните стаи на къщата. Изпробвайте докрай ресурса, който ви предлагат масите, столовете, диваните, балкона и дори пода. Все пак няколко натъртвания от твърдата повърхност няма да ви навредят особено.

Секс игри

Обстановката може да се гарнира и със запалени свещи на приглушено осветление. Сложи цветна крушка на нощната лампа или пробвайте да правите секс на пълна тъмнина – отново, разнообразието е ключът. Ако на фона на всичко това се пусне и нежна, възбуждаща музика, романтиката ви е в кърпа вързана.

Когато пристъпите към самия акт, също са нужни леки изменения. Скоростта е основен фактор. Тя не трябва да е постоянна. Започнете бавно и постепенно, като колкото повече се възбуждате, толкова по-бързо го правете. Разбира се, темпото зависи от този, който е отгоре, затова говорете предварително с партньора или направо вземете нещата в свои ръце още от самото начало. Това ще му/й хареса и може би ще ви види в нова светлина.

Включването на секс играчки също е актуален елемент в сриването на рутината до основи.

Изобщо, сексуалната рутина може да се избегне, стига да сте готови да вложите малко усилия и да не се страхувате да сте оригинални и спонтанни в леглото. Следващия път, когато сексуалната фантазия ви застигне, просто я приложете наяве.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
56
42
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Севдо
Севдо
16.05.2013 15:39
Можеше малко повече да обясните за ролята на секс играчките за освежаване на връзката. Това е мястото с най-много такива неща в България
2
0