ezine.bg»Статии»Интимно»Когато той вече не ви забелязва

Когато той вече не ви забелязва

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k447
Безразличие
Бамбукова кутия за бижута с огледало-14%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
25.80 лв.
Виж ››

Купувате си нова рокля, правите си прическа, питате го за нещо – той нито ви чува, нито ви забелязва. А амнезията относно празници като Свети Валентин и датата на вашата сватба са перманентни. Не се безпокойте – не сте единствена на света.

По принцип, ако погледнем малко по-философски на нещата, от хетеросексуален мъж не бива да се очаква задълбочено внимание към грима, цвета на лака за нокти или задълбочени познания за модните тенденции. Ако има тенденция на задълбочен интерес към тези елементи, по-скоро трябва да се притесните. Иначе, нормалният мъж възприема половинката си като нещо цяло.

Сексуални проблеми

И предпочита да я възприема така. Той може да обожава жена си и в същото време да не забелязва тези важни за нея подробности. Просто така са устроени. Не му се сърдете, тъй като във вманиачеността да му се харесате всъщност се крие вътрешна неувереност и ниска самооценка. По добре поработете над тях.

От друга страна, липсата на внимание може да се дължи на факта, че силният пол не се счита за длъжен да има чувства, за да започне връзка. И ако като жената е била прекалено зашеметена, тя дори не се усеща кога са и посочили вратата или са я заменили с друга.

Мъжката част от населението се счита за силната половина, но когато стане въпрос за фронтален сблъсък, те по-скоро предпочитат да го избегнат. Ако излизате с мъж, който като че ли рязко е спрял да ви забелязва, това може би е индикация, че вече не желае да е с вас. Но не очаквайте да седне и да ви каже в очите дали това е така или не.

Скандали

Има няколко фактора, които ще ви подскажат, че връзката ви върви към края си.

Не те запознава с приятелите си. Тъй като за мъжете тази крачка е от изключително значение, то никой от тях не пристъпва към нея, ако има намерение да скъса с момичето.

Не ревнува. Мъже, които не ревнуват, съществуват толкова, колкото и еднорозите. Ако искате да разберете, дайте му повод за ревност. Ако не прояви такава, значи той действително не се интересува от вас.

Флирт със сервитьорката. Ако не се опитва да ви върне за нещо, а съзнателно говори поне 10 минути със сервитьорката, и като че ли остава само да вземе телефона й, то този мъж просто не ви забелязва. Е, това ще е така, докато не приключи разговорът и не срещне гневното ви лице. Тогава ще ви забележи. Със сигурност.

Раздяла

Избира всичко друго пред срещата с вас. Ако вече сте минали секс срещата и той постоянно намира оправдания пред това да се срещне с вас, то това е индикация, че нещата няма да се получат. И колкото повече упорствате, толкова по-зле става.

Бъбривец. Ако на втората ви среща той ви разказва как не е срещал друга жена като вас, че очите ви го карат да си забрави името и вече вижда общото ви бъдеще заедно, имайте предвид, че той просто ви казва необходимото, за да ви вкара в леглото си.

Мързелив секс. Ако през цялото време вършите цялата работа, още от първата ви среща, а на него не ми е много интересно и дори му е безразлично дали ви е приятно или не, то си вадете необходимите изводи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest