ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Мария иска отново бебе

Мария иска отново бебе

Нина НордНина Норд
Джедай
2k372
Мара Отварачката

Фолк звездата Мария, която напоследък не се изявява по участия, смята отново да стане майка. Така дъщеричката й Марая ще се сдобие с братче или сестричка, от което според клюките щяла да бъде много доволна.

Мария, която е гледана като писано яйце от любимия си – богаташа Християн, според силната си половинка трябвало да пази здравето и красотата си, а нощните изяви не допринасяли за това.

Красивото миньонче, което е израснало в семейство с много скромни възможности, не може да се нарадва на късмета си – тя и малката Марая са глезени като истински принцеси.

Любовта на Мария към произведенията на френските и японските дизайнери вече е намерила как да се прояви. Гардеробът на певицата постоянно се освежава с най-новите тоалети и обувки, създадени от световноизвестни имена в модата.

Въпреки че не се изявява на участия, Мария блести в стилни клипове, на които могат да завидят много от нейните колежки. Когато Мария зачене от любимия си, вероятно за известно време ще трябва да се въздържа и от нови клипове, докато влезе отново във форма.

Мария най-вероятно скоро ще зарадва богатия си любим с бебе, с което окончателно ще го накара да я обича до полуда. Според близки на певицата богаташът е направо на седмото небе от радост, че е станал половинка на миниатюрната красавица.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest