ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Рапърът Устата атакува колеги

Рапърът Устата атакува колеги

Нина НордНина Норд
Джедай
2k391
Устата

Рапърът Устата, който според клюката се дразни от внезапния напредък на колегата си 100 кила, директно го атакува в социалната мрежа и го направи далеч не по най-изискания начин.

Устата публикува снимка на рапъра 100 кила и на любимата му Миглена, която той заби в риалити шоу Къртицата. Като надпис на снимката Устата сложи "Килата клати, ама само ЗАБАТИ".

С тази игра на думи Устата се опита да направи препратка към част от текста на парче на Килата, но в същото време и да посочи естетичния дефект на Миглена.

Сто Кила

Това предизвика бурна дискусия в социалната мрежа, в която се включиха както фенове на Устата, така и фенове на колегата му 100 кила.

Рапърът 100 кила обаче е толкова влюбен в Миглена, че се е посветил изцяло на чувствата си. Той без притеснение качва в социалната мрежа свои снимки с нея и споделя с всички, че я обича. След като Меги, както я нарича Килата, излезе от шоуто, той даде воля на чувствата си, макар преди това да изглеждаше доста сдържан в емоциите си.

Рапърът Устата обаче не смята да спира само с атаките си към 100 кила и е подготвил неприятна изненада и за колегата си Криско.

Той пък бе споменат от актьора Станимир Гъмов, който нашумя с участието си в риалити шоуто „Като две капки вода” като човека, когото той не би искал никога да имитира.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest