ezine.bg»Статии»Спорт и Диети»Диети»Отслабване с диетични очила! Що е то?

Отслабване с диетични очила! Що е то?

Очила за отслабване
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Много са начините за преборване с излишни килограми. Освен добре познатите диети и тренировките във фитнес залата на пазара има и много различни таблетки и сиропи, които ни уверяват, че благодарение на тях, ще влезем във форма.

Надпреварата в нетрадиционните методи за отслабване не спира до тук. Има ново откритие за борба с излишните килограми.

Очила

Този път идеята е японска и става дума за диетични очила. Има няколко различни вида на очилата. Дали това ще се превърне в новия хит за по-лесно отслабване, само времето ще ни покаже. Ето и трите японски разновидности на диетичните очила:

Едните имат в себе си вградено устройство, благодарение на което храната се уголемява с 50 %. Всъщност интересното е, че размерите на чинията и приборите си остават същите, всъщност уголемява се само храната.

След като се нахрани, човек мисли, че е изял повече отколкото всъщност е консумирал. Изследванията сочат, че използвайки такива очила, се поглъща с 10 % по-малко храна.

Следващото японско предложение за диетични очила всъщност въздейства на обонянието. Очилата могат да пресъздават миризмата на любими на човек храни и в последствие тези храни да се появяват на екрана на стъклото.

Диетични очила

Идеята им е, че по този начин можем да се храним с диетични продукти, които ще ни помогнат да свалим килограмите бързо, а едновременно с това ще си мислим, че похапваме любимите си калорични храни.

Третият вариант е наречен „сини очила”. Очилата са със сини стъкла и помагат на хората, които са на диета, да не преяждат.

Според информацията, очилата помагат храните да изглеждат по-малко апетитни и примамващи и съответно с това помагат на хората с наднормено тегло да не посягат към тях.

Ефектът на очилата е обяснен с това, че много малко храни имат естествен син цвят и той всъщност отблъсква хората от храната, прави я не толкова апетитна.

Представители на фирмата-производител на сините очила обясняват, че новият им продукт успява да намали възбудата на мозъка при поглеждане на висококалорична и неполезна храна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest