ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Клюки надуха корема на Десислава

Клюки надуха корема на Десислава

Нина НордНина Норд
Джедай
2k372
Десислава
Снимка: desislava.es

Според клюки във фолксредите певицата Десислава чака второто си дете. Тя се обгръщала в мистерия и не искала да сподели за това свое състояние с никого, освен с доверени приятелки.

Злите езици дори подхвърлиха, че бебето може би е начин да се обвърже по-стабилно с по-младия от нея ММА боец Светлозар Савов, с когото бяха разделени няколко месеца. Раздялата им бе задължителна, тъй като мускулягата трябваше да замине за САЩ по работа.

Никол Станкулова

Въпреки разстоянието и месеците самота Десислава не се изкушила да се отдаде на друга тръпка, както и по-младият й любим. Изчезването на певицата, която известно време не беше в кръгозора на клюкарите, родиха нови сплетни - че смята да се крие до последно.

Всъщност се оказа, че Десислава все още не се готви да става майка за втори път, а се отдава на щастливо безгрижие в прегръдките на любимия си мъж в турски курорт.

Там тя решила да се поглези, за да компенсира дългите месеци раздяла със Светлозар. Вероятно по-натам двамата може и да планират бебе, но засега това все още не е решено окончателно.

Преди Десислава в бременност бе заподозряна красивата синоптичка Никол Станкулова. Месеци по-рано същото се заговори за певицата Белослава, на която внезапно и бе прилошало.

Неведнъж се носят клюки из шоусредите за бременност на Преслава, но досега те не са се потвърдили.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest