Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какво харесва мъжът Риби

Какво харесва мъжът Риби

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k250
Флирт

За да разберем как да впечатлим мъжа Риби, ние трябва из основи да се запознаем с неговата същност. Обикновено един мъж Риби е внимателен и романтичен, както и изключително емоционален.

За да влезете в контакт с него, трябва да му покажете, че сте готови изцяло да споделите тези емоции с него. Зад мъжествената външност ви чака добро и мило момче, което чака да го погалите.

Когато разкриете истинската същност на мъжа Риби, веднага ще ви е прииска да се сгушите в него. Ще ви изненада с изключителната си любознателност и широкият спектър от интереси, които ще очаква да споделите с него. Той копнее за половинка, която поне малко да прилича на него.

Обикновено мъжете Риби биват привлечени от кротки, добри и любвеобилни жени, пред които могат да споделят и най-съкровените си тайни.

Зодия Риби

Те търсят подкрепа и опора в рях. Ако вярвате в любовта и сте готови да се раздавате безрезервно, мъжът Риби ще се влюби във вас на секундата.

Освен това, когато види проблеми, дори и не толкова сериозни, мъжът Риби е склонен да бяга. Той не обича драмите и излишните филми, за това просто се отпуснете - с този мъж си заслужава да разкриете изцяло душевността си.

Реални стъпки:

Покажете, че сте романтична – по всякакъв начин. Никой друг не би оценил толкова добре тази страна в характера ви, показана дори чрез най-обикновен разговор.

Флиртуване

И въпреки че не го показват, ако бъдете допуснати до тях, ще разберете че мъжете Риби са чувствени и добри любовници, умеещи да оценят и да се възхитят на красотата на половинката си.

Демонстрирайте внимание – отдадеността, загрижеността и изненадващото внимание ще убедят мъжа Риби в това, че на вас наистина ви пука. А те умеят да отвръщат подобаващо на обърнатото внимание.

Новаторство – Мъжът Риби ще оцени иновативните ви идеи – било то скок с бънджи или опитването на суши. Опитвайте нови неща, които до сега не сте правили.

Заедно в добро и лошо – бъдете неотлъчно до него, защото той има нужда от това, за да се убеди в чувствата ви.

Ако повечето от тези качества и се стремите, да се държите подобаващи с мъжа Риби, то той ви е в кърпа вързан.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest