Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какво харесва мъжът Стрелец

Какво харесва мъжът Стрелец

Жана Г.Жана Г.
Новак
554195
Двойка

Мъжът Стрелец е оптимист докрай. Тази черта на неговия характер е доминираща. Каквото и да се случва, мъжът Стрелец ще е убеден, че всичко ще завърши добре.

Той изобщо не се страхува от ударите на съдбата, защото знае, че го очакват щастливи дни. Трудно е да се прекърши мъжа Стрелец, защото той винаги има сили да започне отначало.

Мъжът Стрелец харесва авантюристичния начин на живот, защото от малък е фен на приключенията. Той харесва хора, които малко говорят и предимно слушат това, което казва той. Мъжът Стрелец много обича да говори, тъй като има дар слово от малък.

Стрелец

Пътешествията са голямата страст на мъжа Стрелец. От най-ранна младост той мечтае да обиколи света, да посети интересни места и да проучи кътчета, където не е стъпвал човешки крак.

От ранното си детство той обича книги за приключения, а филмите за пътешествия и романтични истории са му любими, дори когато навлезе в по-зряла възраст.

Стрелецът не е привързан към родителите и към дома си, той ще зареже всичко това, стига да му излезе възможност да се впусне в някакво лудо приключение.

Любовна Съвместимост

Мъжът Стрелец е космополит, който е роден да живее щастливо във всяко място, той се чувства добре където и да отиде. Мъжът Стрелец харесва хората да го мислят за герой.

Той не обича несправедливостта, така че ако искате да ви хареса, бъдете винаги справедливи в поведението си спрямо него и спрямо другите, ако той е наоколо.

Мъжът Стрелец не харесва лъжата, той трудно може да пази тайна, свързана с лъжа, затова не му доверявайте нещо, което ще го напряга.

Това, което е много важно за мъжа Стрелец, е личната му свобода. Това е нещо, на което той много държи. Затова жената до него трябва да е наясно, че ограничи ли свободата му, раздялата е гарантирана.

Мъжът Стрелец много обича малки деца, но не иска да участва в отглеждането на собствените си дъщери и синове, докато са прекалено малки. Когато пораснат, той е най-добрият им приятел в игрите.

Мъжът Стрелец харесва всичко, свързано с риска. Той е голям любител на екстремните спортове.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
56
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
валката
валката
30.09.2014 00:55
Да дааааа,много вярно и точно е описано всичко
3
15
cofeeshop
cofeeshop
09.12.2013 22:25
и да и не..
2
15