Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какво харесва мъжът Рак

Какво харесва мъжът Рак

Флирт

Мъжът Рак е изключително добронамерен и фин като душевност. Рядко си позволява да дава съвети на хората около себе си, но ако реши да го направи, непременно трябва да се вслушате в думите му.

Има усещане за справедливост, като цяло не е агресивен. Ако е поставен в ситуация, която предполага бързо взимане на решение, винаги можете да разчитате на него.

Това, което най-много се харесва на мъжа Рак, е уютът - именно със семейния комфорт е свързван този зодиакален знак най-често. Като цяло е домошар и това е нещото, към което се стреми, докато не го получи. Ако има дом, в който са семейството му, любимите му вещи и традициите – постигнал е най-голямата победа за себе си.

В човека до себе си търси точно това – спокойствие и усещане за уют. Спокойствието не е черта на мъжа Рак – сантиментален и мечтател, той твърде рязко сменя настроенията си и спокойствието никак не му е присъщо.

Изобщо не харесва хората, които си позволяват да разпитват за личния му свят и да търсят нещо интересно. Ако сте приятели и постъпите така с него, въпреки своята добронамереност, понякога стигаща до наивност, той ще ви каже, че е хубаво да си знаете мястото.

Флиртуване

Не се интересува от чужди лични истории и не разпитва, очаква същото от другите. Харесва да бъде в полза на някого, много добър приятел и баща е. Ако трябва да се свърши работа, обадете се на мъж Рак – готов е да бъде там за вас, стига да има тази възможност.

В любовните си отношения харесва да бъде мил и галантен с жената до себе си, да й показва и казва постоянно мили жестове и думи. В замяна очаква същото – обича половинката му да се чувства в сигурни ръце и щастлива, но много би се зарадвал, ако и вие се постараете той да се почувства така.

Понякога изпада в депресии, които сам не би могъл да обясни и би му било от полза, ако в този момент до него има човек, който да му помогне да излезе бързо от това състояние.

До болка чувствителни са и сменят настроенията си доста често – сега са в еуфория, след малко потънали в мрачни мисли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Татяна
Татяна
10.02.2014 05:39
Аз имам връзка с мъж рак и няма нищо вярно от написаното тук. Мога да кажа, че е пълна противоположност на всичко това.
3
4
Петър
Петър
12.11.2013 15:47
Оля чети между редовете мила и ще разбереш.
1
1
Петър
Петър
12.11.2013 15:45
Йоанна е много права послушай я и няма да сгрешиш.
1
0
olq
olq
10.11.2013 21:23
добре как да разбера какво мисли за мен като само си пишем и все аз пиша първа
4
0
Ioana
Ioana
07.11.2013 18:39
Можеш да го спечелиш само,ако си много търпелива и постоянна,ако се грижиш за неговия уют-ароматни свещи,вкусна храна,поднесена с любов и т. н.Освен това не предавай доверието на рака-никога няма да ти прости.
15
0
alexa
alexa
05.11.2013 16:38
КАК МОГА ДА ГО СПЕЧЕЛЯ , ХЕМ МУ Е ПРИЯТНО С МЕН ХЕМ ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ Е ПОСТАВИЛ НЯКАКВА СТЕНА
14
0