Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какво харесва мъжът Дева

Какво харесва мъжът Дева

Флирт

Девите са доста критични и обикновено са притежатели на остър ум. Мъжете Дева са от онези представители на зодиака, които предпочитат да живеят по собствените си правила и по възможност хората около тях също да живеят по техните правила. Не го изискват от всеки - просто намират такива хора за своето обкръжение, които са склонни на това да се съобразяват.

Чувствителни са като натура и по отношение на любовта предпочитат да бъдат гонени, а не гонещи. Като че ли гонят жената до момента, в който тя не се обърне, а след това обръщат посоката. От друга страна, мъжът Дева може да бъде истински търпелив що се отнася до неговата избраница.

Той много бавно ще напредва в отношенията си с нея – за разлика от повечето мъже, които губят интерес в един момент, мъжът Дева се проявява в точно този момент, когато останалите се отказват.

Мъжът Дева е доста критичен към всички около себе си – приятелите си, любимата си. но той всъщност е доста критичен и към самия себе си. Харесва жената срещу него да го запленява.

Предпочита нещата да се случват постепенно, а не сега и веднага. Често приема за заплаха твърде напористото отношение и усети ли нещо подобно, се отдръпва веднага. Мъжът Дева е лоялен и харесва и търси точно това в своите партньорки.

Флиртуване

Ако искате да го впечатлите това, което можете да направите, е да водите смислени разговори, да спорите дори, да обсъждате теми, които предизвикват и провокират мисълта му.

Харесват нещата да бъдат добре премислени, преди да се назоват или направят. Обича да води във взаимоотношенията си с любимия човек, но за да се стигне до тази стъпка, жената трябва да му покаже, че го иска.

Спестовник е и жена, която разхищава, изобщо няма да му грабне окото. Може да се каже, че мъжът Дева е стабилен и много отговорен, но трудно бихме го нарекли романтик.

Представителите на този зодиакален знак изключително дълбоко вярват, че има няколко неща, които са връх на човешките качества и едно от тях е точността. Не бива да закъснявате, ако имате среща с него, защото дори само това може да го подразни и втора среща просто да няма.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest