Ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какво харесва мъжът Везни

Какво харесва мъжът Везни

Флиртуване

Везните са известни с вечното си колебание и трудното си взимане на решения. В търсене на златната среда и жените, и мъжете Везни понякога се лутат между правилно и неправилно. Мъжете Везни са изключително магнетични и са виртуози, ако решат, че искат да спечелят някоя жена.

Тези мъже могат да приемат човека до себе си с всичките му плюсове и минуси. За тях е достатъчно, че в този човек са видели онези качества, които търсят, онова, което харесват, и не се вглеждат в онова, което липсва на любимия им.

Мъжете Везни обичат да разговарят и държат човекът срещу тях да има достатъчно богата обща култура, за да имат какво да си кажат. Това е едно от нещата, които търсят в жената срещу себе си – да умее да води разговори.

Мъжът Везни много държи срещу себе си да има добър слушател, който всъщност действително се вълнува от нещата, които му се говорят. Самият той е такъв и съвсем нормално е да очаква и същото отношение от човека до себе се, бил той приятел или половинка.

Като цяло мъжът Везни е любител на красотата и определено може да я оцени – независимо къде е намерена - дали в някакъв предмет или в човек. Когато търси жена до себе си, това което най-много може да го привлече, е благородството на дамата отсреща.

Флирт

Мъжът Везни смята, че една жена трябва да бъде дама и да се държи подобаващо. В тази връзка той не харесва груби и напористи жени, а от злобата се плаши откровено.

Мъжът Везни иска жената срещу него да бъде, както казват, „жена на място” – с нея да може да сподели всичко, което го вълнува – и хубаво, и не толкова хубаво. За предпочитане е да не го лъжете, защото това го наранява, а той има достатъчно силна интуиция, за да усети лъжата.

Вече споменахме за колебанието, което е една от най-негативните черти в досието на мъжа Везни – при толкова трудно вземане на решения е желателно другият човек да бъде по-решителен. Ако му е трудно да вземе решение, подкрепете го, помогнете му, но не се присмивайте, защото ще приеме това много лично и рискувате да го загубите завинаги.

Ако искате да му направите силно впечатление, ще се наложи да го поласкаете – мъжът Везни е от тези представители на зодиака, които обичат да чуват за себе си комплименти и мили думи.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
55
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
МБ
МБ
07.03.2016 19:08
Точно така е!
1
0
марина
марина
26.02.2014 03:43
Много е хубаво и истинско
6
1