ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какво харесва мъжът Водолей

Какво харесва мъжът Водолей

Флирт
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
Качество без компромис:
Двустенни термо чаши за кафе - 2 броя по 200 мл
29.00 лв.
Виж ››

Горките Водолеи все са набеждавани за странни и чудати. Всички обяснения за тях говорят за това колко различен е един Водолей от останалите представители на зодиака и как дори сам понякога трудно се разбира.

Това съвсем не е цялата същност на Водолеите – те също имат своята весела и непринудена страна, макар за повечето хора да е трудно да я намерят. Но всъщност да поговорим за силната част от представителите на тази зодия.

Мъжете Водолеи обикновено трудно са разбирани от жените. Причината може би е в това, че на моменти са твърде затворени и проучващи всичко около себе си, но това си е в кръвта им.

Щастлива Двойка

Обичат да анализират всичко, което могат и постоянно да си задават нови въпроси за всякакви неща. Харесват това свое качество и не разбират как хората не се питат за нещата, които тормозят тях самите.

В тази връзка жената до мъжа Водолей трябва да има интерес към анализирането на хора, ситуации и пр. – в нейно лице той трябва да намира човек, който напълно го разбира и подкрепя.

Онова, което най-силно привлича вниманието им е загадъчността и различното – във всякакъв смисъл. Ако обаче във вашата загадъчност има и капка кокетничене или преструвка, Водолеят ще разбере и нещата приключват до там.

Връзка

Колкото повече сте себе си, толкова повече ще ви хареса той. Водолеите са различни и различно възприемат всякакви неща – обикновено в един спор заемат позиция, за която дори не сте подозирали, че съществува.

Понякога изглежда, че не ви харесват, не се интересуват, но те просто са такива – не са хора, които могат постоянно да изразяват емоциите си. Това, което най-много не харесват по никакъв начин е ограничението.

Мъжът Водолей знае, че има неща, които могат и които не могат да се правят, но да си позволите вие да му казвате кое може и кое не, е голяма грешка. Не му показвайте, че имате нещо против да излезе с приятели на бира или да погледа мач при съседа - рискувате да го загубите.

За да имате пълноценни отношения трябва да разпалвате въображението му постоянно – определено това ще му хареса. Тъй като по-голямата част от мъжете Водолеи са търпеливи, очакват насреща да им реагират по същия начин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
53
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
веси
веси
26.11.2013 10:11
Истина е.Съпругът ми е водолей.
8
1