ezine.bg»Статии»Любопитно»Хороскоп»Какво харесва мъжът Козирог

Какво харесва мъжът Козирог

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k526
Флирт

За да разберем интересите на мъжа Козирог, трябва да знаем на първо място особеностите на неговия характер. И така, мъжете Козирози са най-големите материалисти, изключително амбициозни, упорити и същевременно търпеливи.

Стремят се тихо и спокойно да трупат облаги, като същевременно в душата им бушува буря от чувства. Мъжа Козирог обикновено е в една от двете крайности – или могат да бъдат изключително щастливи, или да изпадат в дълбоко отчаяние. Изглеждат безчувствени, никога не изразяват чувствата си външно.

И тъй като не показва чувствата си, доста трудно е да разберем какво харесва един мъж Козирог. Той обикновено трудно намира половинката си, често е сам, жени се късно, но завинаги. Дори не смята за нужно да общува с хора под нивото му.

Зодия Козирог

Имайте предвид, че ако не сте типа на Козирога, той никога няма да ви обърне внимание. Те знаят на какъв човек трябва да попаднат и то по време на любов от пръв поглед.

Поради това са изключително непримирими към постъпки като предателство и изневяра. Най-важният аспект, ако искаме да сме с мъж Козирог, е да го разберем и да не изискваме израз на чувствата, тъй като това няма за заздрави връзката ви.

Друг важен момент при борбата за сърцето на мъж Козирог, е чувството за хумор. То трябва да присъства като балансьор на вродената му сериозност.

Флиртуване

От друга страна, той страда от добре прикритата си суета, поради което ключът към сърцето му са комплиментите. Добре стъпили на земята жени реалистки и най-вече интелигентните, са неговият тип.

Козирозите си падат по точността, но не обичат натрапчивостта. Освен това харесват да бъде покровителствани в спалнята – нещо, което никой мъж не би си признал. Дори той да е взел нещата в свои ръце, ти си тази която ще определя темпото и вариантите.

За да се пробие черупката, в която се затваря мъжът Козирог, се изискват търпение и време. Освен това, вие непременно ще трябва да се нагодите към неговия начин на живот, защото обратното е невъзможно.

Всичко това обаче не означава, че Козирозите мъже никога не могат да бъдат съблазнени. Те също са мъже и могат да бъдат привлечени само ако следвате определените стъпки.

Кои са най-подходящи партньорки за мъжа Козирог са Телец, Дева, Риби и Скорпион. Трудно се разбират с Везни и Овен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest