ezine.bg»Статии»Интимно»Непознатите секс играчки

Непознатите секс играчки

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k474
Вибратори
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

С бързото развитие на всичко около нас и с глобализацията на производството стоките стават все по-разнородни. Производителите се надпреварват в това кой ще е най-атрактивен, за да привлекат вниманието на купувачите. Така е във всяка сфера, включително и в тази на секс играчките.

Всеки интимен масажор, вибратор, мастурбатор и т.н. е извървял дълъг път, докато добие облика, който има днес. В наши дни тези неща са абсолютно достъпни, но до преди 20-30 години не е можело и да става дума да тях. Какво ли обаче ни чака в бъдеще и кои са непознатите секс играчки, които ще се появят съвсем скоро на пазара. И дори може би вече се предлагат.

Свръхреалистични играчки – Всички сме виждали обикновените вибратори и мастурбатори, било то на живо, в реклама, филм или на снимка. Новите, свръхреалистични такива обаче, са изработени от „киберкожа” – материал, комбинирал силикон и OVC, създаден за да пресъздава максимално усещането за допир до истинска човешка кожа. Прогнозите са, че в бъдеще тези уреди ще станат дори още по-реалистични и ще се държат като истински човешки гениталии.

Секс роботи – Колкото и странно да ви звучи, да, секс-роботи. Те отдавна съществуват, но роботиката е скъпо занимание, поради което малцина могат да си позволят подобно удоволствие.

Секс играчки

Киберсекс – До момента животът на всеки втори човек на планетата е до 70 % обвързан с компютрите. Поради това изобретателите на секс развлечения са се запитали защо да не пренесем самозадоволяването там, както се описва от години в сай-фай филмите и научно-фантастичните романи. При киберсекса става въпрос за секс с холограми и изкуствен интелект, но тези идеи са още просто идеи, като осъществяването им звучи по-нереално и от секс-робота. Или поне за сега.

Най-новите иновации в секс играчките са тези, които не изглеждат като такива. Въпреки това обаче са проектирани така че да изпълняват функциите си отлично. Те са играчки, оформени като животни, масажори, флашки с памет, червила, но не и обичайните член и вагина.

Изключително практични са, тъй като дават свободата всеки да удовлетворява своите нужди, без да натрапва това на околните.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest