ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Галена и Кали с нови татуси

Галена и Кали с нови татуси

Нина НордНина Норд
Джедай
2k399
Галена

Фолк певиците Галена и Кали се хвалят с нови татуировки, с които са украсили телата си. Галена реши да направи татус в чест на сина си Стефан по случай рождения му ден.

Певицата пусна в социалната мрежа снимка на ръката си. На вътрешната страна на китката й е изписано с красиви букви името Стефан. Тя споделя, че е станала наистина щастлива преди четири години - когато се е родило малкото й съкровище.

Кали

Галена не е известна като страстна почитателка на татуировките, но решила да изпише името на сина си, за да го вижда постоянно.

Като грижовна майка тя много се притеснява, когато оставя малкия Стефан, за да пътува за участия. Дори и кратката раздяла с мъника я натъжава и затова тя е татуирала името му на ръката си.

За разлика от Галена колежката й Кали е голяма любителка на татуировките. Тялото й е покрито с татуировки на различни места. На единия й хълбок е изрисувана Горгона Медуза, а върху корема й има китайски йероглифи.

Върху ръцете на Кали с букви на глаголица са изписани имената на синовете й Георги и Марк. Неотдавна певицата добави към рисунките по тялото си нова - доста дълго петолиние, извито като змия, върху което са наредени ноти от нейна любима песен.

На върха на петолинието са изписани първите букви на новия любим на певицата - Влади, както и първата буква от нейното име. Но вместо буквата К на ръката й е изписана буквата Г на латиница, тъй като истинското име на певицата е Галина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest