Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Румънеца и Енчев карат с крака

Румънеца и Енчев карат с крака

Нина НордНина Норд
Джедай
2k327
Румънеца и Енчев

Рапърите Румънеца и Енчев, които след доста продължително мълчание изкараха две парчета за нула време, се впуснаха в екстремни приключения, за да направят новия си клип атрактивен за феновете.

Румънеца и дуетната му половинка направиха неотдавна лятното парче "7 дни", което се надяват да стане хит по морето. В песента се включва сладураната Мариета, която отскоро е неразделна с дуета, а също така и топмоделът и бизнесдама Гери Дончева, която рапира като бясна.

Гери Дончева

Част от снимките за парчето били направени под вода в басейна на хотела на Гери, който се намира на Слънчев бряг. В други кадри рапърите летят с шеметната скорост 40 километра в час по водна пързалка, за да покажат, че са любители на адреналина.

Дългокраката Мариета скрива част от прелестите си, като се превъплъщава в апетитна русалка. Дамско присъствие има в изобилие - в клипа се виждат куп знойни мацки, които не са се престарали с криенето на природните си дадености.

За клипа на парчето, посветено на най-готиното време на годината, Румънеца и Енчев карали бъгита прави, като ги управлявали само с помощта на краката си. За целта те включили в действие коленете си и така успели да изминат доста голямо разстояние.

Заедно с рапърите и дамите до морето се разходи и руският певец Влади Шаган, който участва заедно с тях в друг проект - парчето Da club. Руснакът обаче само снимал с фотоапарат, за да имат рапърите кадри от мейкинга на клипа.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest