ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Анн Джи готви с пор

Анн Джи готви с пор

Нина НордНина Норд
Джедай
2k399
Анн Джи

Певицата и фитнес-състезателка Анн Джи не се разделя с пора си Джи Ти и за пет минути. Дългокраката изпълнителка, която ще участва в готварско предаване, ще замъкне там и малката животинка, която вече има опит с общуването с непознати.

Анн Джи смята да готви, като държи порчето-албинос през цялото време в ръцете си. Понякога любимецът й, с когото е неразделна дори когато спи, се качва на врата й и стои там като лисича яка.

Не е ясно обаче дали другите участници в кулинарното шоу ще са много доволни от това, че в близост до приготвяната от тях храна ще се разхожда малката хищна животинка.

Певица Анн Джи

Според певицата, която освен с печелене на награди във фитнес-надпревари и с изпълнения на песни се изявява и като водеща на шоута с разголени мацки, любимецът й щял да предизвика само възторг и умиление.

Анн Джи, която винаги се опитва да е по-атрактивна, по време на изпълненията си на живо премята порчето около главата си. То е свикнало със силната музика и яките децибели не му правят никакво впечатление.

Певицата не го взима на бурлеск-проявите си, където се появява почти съблечена, понякога само по прашки и лепенки на гърдите. Анн Джи имаше огромно семейство хамстери, преди да се появи Джи Ти, и бе отделила за тях половин стая, където се разполагаха малките им къщички и съоръжения за игра.

След това обаче реши да се ориентира към един любимец, който обаче привлича вниманието, където и да се появи с него.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest