ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Лияна пак е сама

Лияна пак е сама

Нина НордНина Норд
Джедай
2k386
Лияна

Фолк певицата Лияна пак остана сама като кукувица, след като се раздели окончателно с бащата на детето си Махмуд. Сексапилната изпълнителка, която е братовчедка на фолк звездата Константин, щеше да се омъжи за бащата на дъщеря си Дениз, но сватбата се отложила в последния момент.

Любовта на певицата и осъдения за трафик на забранени вещества кюрд трае повече от десет години. Дългокраката красавица редовно посещавала любимия си доскоро в Турция.

Преди време връзката им претърпя сериозна криза, когато Лияна завъртя луда любов с футболиста Благой Георгиев и то точно когато приятелката му беше в напреднала бременност. След това обаче двамата се разделиха и Лияна бе забравена от футболиста, който започна да играе ролята на добър баща и съпруг.

Лияна, която за толкова години си позволи да афишира само връзката си с Благой, според клюката е имала и други заигравки. Те обаче си остават забулени в тайна.

Наскоро Лияна и бащата на детето й взели решение да се разделят завинаги, но той обещал да продължи да подкрепя дъщеричката си от разстояние, както го е правел досега.

Според приятелки на Лияна обаче връзката им е издържала толкова години и със сигурност двамата отново ще са заедно. Още повече, че тя е свикнала на луксозен живот покрай бащата на дъщеря си и трудно може да се откаже от него.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest