ezine.bg»Статии»Интимно»Признаци, че едно момиче те харесва

Признаци, че едно момиче те харесва

НевенаНевена
Новак
2717
Свалки
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Ако се чудите какво означават всички тези усмивки и погледи от момичето наблизо, вижте признаците, които ще разкрият значението им. Може би тя ви харесва?

1. Започнете кратък разговор и я наблюдавайте

Ако е срамежлива, гласът и ще звучи много по-меко, когато ви отговаря. Има вероятност да започне да играе с косата си, да се взира във вас или да наглася дрехите или косата си.

Флирт

Ако се смее на скучните ви и глупави шеги, значи ви харесва.

Усмивката ѝ също може да издаде, че те харесва. Вижте дали се усмихва веднага след като я заговорите, ако е срамежлива ще се усмихне за кратко. Трудно е да се скрият силните емоции.

Целувки

Ако едно момиче се взира във вас дълго, това е знак, че ви харесва. Но и обратното също подсказва това. Ако не може да задържи погледа си върху вас, защото се срамува и го отмества веднага, след като се опитате да осъществите визуален контакт.

2. Следете за знаци на флирт

Имайте предвид, че някои момичета си нямат идея, че флиртуват. Ако момичето може да флиртува свободно, просто сравнете дали флиртува с вас повече, отколкото с другите.

Флиртуване

3. Случайна близост

Проверявайте за случайни прегръдки, запазени най-вече за вас.

4. "Без да искам"

Ако случайно ви блъсне или настъпи няколко пъти, броят на които ви подсказва, че едва ли е случайност, то е ясно, че тя търси вашето внимание. Тази тактика за случайно докосване е доста изпитана.

5. "Спаси ме"

Ако сте навън и момичето, което подозирате, че ви харесва често и на висок глас, казва, че и е студено, това е знак, че търси вашата близост и иска да я гушнете или да и предложите връхната си дреха, за да се стопли.

6. Езикът на тялото

Езикът на тялото ѝ ще ви разкрие дали се интересува от вас. Вижте дали не се заключила ръцете и краката си, докато говори с вас, това означава, че е нервна или срамежлива. Ако тя седне диагонално на вас или срещу вас и ако раменете и бедрата и са срещу вас, значи ви харесва.

Наблюдавайте устните ѝ. Те са един от признаците, които подсказват за интереса ѝ към вас. Гледайте дали ги прехапва или дали ги докосва често. Ако докато говори с вас, устните и потреперват леко, значи я вълнувате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.1
523
422
39
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
Боян Дизела
Боян Дизела
14.04.2018 01:51
1 Момиче ме харесва и аз я харесвам обаче искам да се целуним обаче не знам кога помощ
0
1
emo
emo
05.02.2016 00:51
zana4i ima edno momi4e no neznam dali e sigurno dai te mi suvet kak da podhoda
6
15
Nightwish
Nightwish
08.01.2016 18:46
Абе момчета.... Оня ден се връщам от междучасие и едно момиче казва на приятелката си(и двете от моя клас)"Ето, го!Ето, го!" и ме показва на момичето. Тя после нещо се беше разплакала и няколко от приятелките й дойдаха да ми кажат, че не ме харесва, но забелязвам, че напоследък ме избягва и, че когато я погледна случайно тя отмества поглед.... Дали ме харесва? Чувам, че казва, че не харесва никой, защото всичките сме били кретени и олигофрени.... Съвет? Харесва ли ме? Какво да правя?
5
5
плами
плами
26.02.2016 19:34
Споко,пич!момичето си те харесва и аз така действах по същия начин...Покажи й че не всички сте кретени и олигофрени...
17
2
Ange
Ange
16.12.2015 22:06
ако едно момиче се сърди и за най-малкото означава ли че те харесва и търси внимание?
14
4
Nightwish
Nightwish
08.01.2016 18:43
Означава, че е капризна, и че не търпи отказ!
13
2
dilqna
dilqna
14.12.2015 19:30
mn tapo
3
16
MERKMUSIC
MERKMUSIC
15.06.2015 09:11
От известно време момичето което харесвам от моя клас започва малко по малко да се сближава с мен.Аз нали я гледам всеки ден и тя малко започна да ме поглежда правими впечатлението че тя започва да се интересува от мен преди.3 дена дойде при мен и ме попита на какво играя на телефона ми и аз и обясних това не го беше правила никога а ми е съочиничка от 2 години.Другото което много ме интересува е защо тя всеки ден ми вика "лисица" аз лично на нея не съм и направил нищо за да ме нарича така.Започва де ми прави впечатлението че тя иска да си играе с мен защото почти всеки ден това се опитва да направи.МОЛЯ ВИ ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ КАКВО ДА ПРАВЯ ПРЕДИ ДА Е СТАНАЛО КЪСНО.
0
14
Анонимен
Анонимен
25.02.2019 22:57
Късно е вече
0
0