ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Превърнаха чалга звезди в апостоли

Превърнаха чалга звезди в апостоли

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Глория

Фото колаж, на който фолк певици позират на прочутата картина на Леонардо Да Винчи „Тайната вечеря”, бе пуснат от фолк почитатели в социалната мрежа.

На мястото на главата на Исус Христос е сложена главата на Глория, която от години е известна като една от примите на фолка. Най-близо до Глория е Ивана, която съперничеше години наред с нея за първо място на фолк небосклона. Близо до нея е също така и колежката й Камелия.

Преслава

На колажа присъстват също така Емилия и Анелия, но са разделени от Мария, Емануела и Алисия, тъй като всички знаят, че трудно биха седнали една до друга на маса.

Любимките на чалга феновете - Галена, Цвети Янева и Преслава са в десния край на дългата маса, нарисувана от Леонардо. Всички знаят, че трите са приятелки и не е учудващо решението на създателя на колажа да ги събере в едно.

Любителите на фолка разпознаха на колажа и певицата Тони Дачева, която е една от първите звезди на фолка у нас. Ефектната блондинка е единствен представител на старото поколение фолк изпълнители на картината.

Богобоязливи членове на социалната мрежа са убедени, че колажът с певиците е грях, докато според фенове на чалга звездите това е много яка снимка. Според повечето почитатели на изпълнителките това било изкуство, а не гавра с творбата на Леонардо или с християнските ценности.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest