Ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Теодора тъжна на партито си

Теодора тъжна на партито си

Нина НордНина Норд
Джедай
2k327
Певицата Теодора

Фолк звездата Алисия, която се съвзема, след като бе за втори път отритната от футболист, когото обича, бе сред ВИП-гостите на премиерата на албума на колежката си Теодора.

Теодора, която като Алисия в момента е без мъж до нея, се усмихваше на гостите си, но в очите й имаше тъга, отбелязаха някои от гостите. Откакто се е разделила с продуцента си, в чиято компания все още работи, тя не е афиширала връзката си с никого.

Теодора

Дългокраката брюнетка представи първия у нас фолк албум, който е направен от хартия. Тя смени два тоалета на премиерата на новата си тава и изпълни микс от парчетата, включени в нея.

За разлика от много свои колежки, които парадират с формите си, Теодора избра за партито си рокля без деколте и с изискана дължина – малко над коляното.

Къдрокосата Маги Желязкова блестеше в рокля с изрязан гръб, разкриващ рисунките по тялото й. Маги е ангажирана с грижа за стайлинга на Теодора, който става все по-изтънчен с времето.

Тони Стораро и синът му Фики, който вече пее с баща си в дует, аплодираха бурно Теодора и опитаха от вкусната торта, която изобразяваше дискографията на светлооката красавица.

Колежки на Теодора, сред които Ивена и Джина Стоева, също атакуваха вкусната торта, без да се притесняват, че ще им се отрази на фигурите.

Дизайнерката София Борисова, известна като една от любимите модни доставчици на звездите, също блестеше на партито на Теодора.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest