ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Мразят ли се Галена и Анелия?

Мразят ли се Галена и Анелия?

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Галена

Във фолк средите постоянно избухват вражди между певици, породени от какви ли не поводи, някои от които - доста незначителни. В последно време се лансира слухът, че Анелия и Галена не си говорят.

Според клюката всичко започнало в началото на годината покрай музикални награди, от които Анелия взе най-голямата. Анелия е известна като вечно враждуваща с колежката си Емилия, която е новата половинка на бившия мъж на Анелия.

И двете имат деца от Коко Динев, и не спират да се надпреварват да доказват една на друга коя има по-голямо място в сърцето му.

Анелия

Затова не е чудно, че Анелия бе набъркана и в нови неприятни отношения - този път с Галена. Според близки до Анелия тя била със самочувствието на по-известна певица, затова понякога си позволявала да се държи с колежките си не по най-подобаващия за една звезда начин.

Галена, която още в началото на кариерата си е чувала по свой адрес от известни певици какви ли не обиди, въпреки всичко не си позволява да плюе по никого, защото това е един от основните й принципи в живота.

Враждата между Анелия и Галена може и да не е слух, но още по-учудващ беше изборът на Анелия за тоалет на рождения й ден, който се оказал от модната колекция на Галена.

Това може да е повод за сдобряване, а може да е просто уловка от страна на Анелия, умуват във фолк гилдията и очакват развитието на отношенията между двете звезди.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest