Илиян чака бебе

Нина НордНина Норд
Джедай
2k373
Илиян чака бебе

Фолк звездата Илиян е в очакване на първото си бебе и е на седмото небе от щастие. Певецът, който единствен от приятелите си Константин и Борис Дали не е татко, постоянно се разхожда из детските магазини.

Певецът признава, че няма никакви претенции за пола на бебето и по цял ден се чуди какво удоволствие да достави на бъдещата майка.

Тя обаче не е бившата му приятелка Белла, за която се говореше, че се е завърнала при него. Оказа се, че това е просто слух и дългогодишната му връзка с нея наистина е приключила.

С Белла певецът дори беше решил да сключи брак, но в последния момент идеята им претърпя провал и се оказа, че връзката им се е изчерпала.

Жената, която ще дари с дете певеца, е красива балерина - Камелия, с която Илиян се е срещнал по време на снимките на свой клип. В момента, в който я видял, той разбрал, че това е жената на живота му.

В началото на зимата ще се появи бебето на певеца, което ще го направи още по-щастлив, отколкото е сега - в прегръдките на любимата си красива жена.

Според приятели на певеца този път наистина сигурно ще има сватба, но той все още не разкрива докрай плановете си.

Константин и Борис Дали, с които Илиян направи успешни парчета, са готови да споделят опита си като татковци, за да помогнат на приятеля си, когато мъничето се появи на бял свят.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest