ezine.bg»Статии»Звезди»Актьори»Калин Врачански тъжен заради любимата

Калин Врачански тъжен заради любимата

Нина НордНина Норд
Джедай
2k372
Калин Врачански тъжен заради любимата

Актьорът Калин Врачански според слуховете се е разделил с голямата любов на живота си - колежката си от театър София - Силвия Петкова. Двамата постоянно се събират и разделят, но този път нещата май са излезли извън контрол.

На мястото на русия красавец сега според слуховете е колега на Калин и на Силвия - симпатягата Борис Георгиев. Той изглежда като тинейджър, въпреки че е по-голям от любимата на Калин.

В театъра към Борис имало оферти от много колежки, тъй като той е страхотен чаровник и в лицето му има нещо момчешко, което кара жените да искат да са дълго време в компанията му.

Хубавецът обаче се е спрял на Силвия, която освен в театъра участва и в сериала "Революция Z". Доскорошната й половинка - актьорът Калин Врачански, който стана звезда покрай сериала "Стъклен дом", според слуховете често се оставял да попадне в мрежите на свои почитателки.

Силвия ту го зарязвала, ту му прощавала, но според клюката сега е неин ред да триумфира. Щастлива с новия си колега, тя причинява доста мъка на Калин, споделят запознати със случая.

Има голяма вероятност русият актьор да се опита да си върне любимата отново, но този път нещата може и да не се получат, тъй като чарът на съперника му може да се окаже по-силен.

Освен това Силвия неведнъж е намеквала, че мрази, когато мъжът до нея се опитва да я превърне в нещо, което той ще харесва, а тя - не.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest