Ezine.bg»Статии»Красота»Козметика и Козметични Процедури»Най–новите методи в борбата с целулита

Най–новите методи в борбата с целулита

AdminAdmin
Администратор
1k1429
Целулит
Магнитни стелки за акупресура
Препоръчано за теб:
Магнитни стелки за акупресура
13.00 лв.
Виж ››

Въпреки че предимно женската част от обществото се интересува от тези методи, тъй като образуването на целулита се свърза с хормона естроген, фактите показват, че от т.нар. „портокалова кожа“ страдат и много мъже.

За разлика от свалянето на излишни килограми, при които съществуват няколко ефективни и основни метода, борабата с целулита отнема време и постоянно се появяват все по-нови начини за справяне с този проблем.

Борба с целулита

Като бум в тази битка стана появата на ударно-вълновата терапия.

Иновативното при нея е, че премахва целулита локално, изпращайки акустични вълни в мастната тъкан и разрушавайки целулитното образувание в третираното място.

Антицелулитни процедури

Ефектът става видим при 6 до 8 процедури, а след втората се забелязва намаляване.

Към най-новите методи за борба се целулита се причислява и уредът Eximia Body Concept.

В него се съчетават високотехнологичните кавитация (нискочестотни ултразвукови вълни и електропорация) и ендодермален масаж.

Апаратът може да ви даде желаните форми след няколко процедури и да направи кожата ви по-гладка и еластична.

Препоръчваните от специалисти етерични масла също се нареждат сред ефективните начини, с които можем да премахнем целулита. Най-използваните сред тях са маслото от кипарис и портокаловото масло.

Освен посочените методи съществуват и редица други алтернативи, чрез които се отстранява „портокаловата кожа“ (физически упражнения, козметични процедури т.н.), но всеки метод задължително трябва да се съчетае с правилно хранене.

С други думи никаква употреба на газирани напитки или друго вредни храни, които не само забавят ефекта от премахването на целулита, но и тушират всеки метод за борба срещу него.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
57
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Zona.ReNova
Zona.ReNova
21.07.2013 20:19
В тази област напоследък има и български продукти, конкурентни не само като цена на чуждите редуциращи сантиметрите козметики, така че всеки може да избере според бюджета си на какво да се спре.
Винаги обаче съчетавайте избрания продукт и способ с високоцелулозна диета, ускоряващи метаболизма подправки и повечко вода (по възможност структурирана или дестилирана).
0
0