ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Джордж Клуни хвърлил око на Ева Лонгория

Джордж Клуни хвърлил око на Ева Лонгория

Джордж Клуни

Според най-новата клюка в Холивуд, причината за раздялата на Джордж Клуни и кечистката Стейси Киблър е Ева Лонгория. 52-годишният актьор преследвал звездата от „Отчаяни съпруги“, докато двамата били на визита в Берлин през март месец тази година.

В немската столица Лонгория му казала, че няма намерение да има отношения с обвързан мъж.

"Джордж преследваше Ева постоянно, като и пращаше смс-и и ѝ се обаждаше. Тогава той все още имаше връзка със Стейси, но възнамеряваше да се раздели с нея, за да е свободен за горещата латина", разкрива запознат източник, като добавя: "Ева му даде много ясно да се разбере, че не би се хванала с него, докато не стане свободен мъж."

За голямо съжаление на Клуни, 38-годишната Лонгория вече има нов приятел в лицето на Ернесто Аргуеьо, който взе участие в риалити шоуто на брюнетката "Готови за любов".

В началото на връзката им Лонгория отричаше да има вземане-даване с Аргуеьо като твърдеше, че двамата са само приятели.

След като обаче многобройните фотоси направени по летища и различни дестинации доказващи, че те са двойка - държейки се за ръце, актрисата призна, че са заедно.

Сега "отчаяната съпруга" е отчаяна да не загуби настоящия си приятел, със слуховете плъзнали за нея и Джордж Клуни.

Тя отрече да е имало флирт между нея и Клуни, като публикува в профила си в социалната мрежа, че двамата се познават от години и са само приятели.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest