ezine.bg»Статии»Звезди»Клюки»Владо Димов опасно близък с Роси Иванова

Владо Димов опасно близък с Роси Иванова

Нина НордНина Норд
Джедай
2k375
Владо Димов

Певецът Владо Димов напоследък прекарва доста време с носителката на титлата Мис България - красавицата Роси Иванова. Двамата са били засичани на много места и това породи новата светска клюка.

Няколко души са видели Владо и Роси да отпрашват за морето, където изкарали известно време. Според самия певец обаче отношенията им са чисто служебни и приятелски. Хубавицата участва в новия му клип към песента "Стерео", с която Владо реши да изненада феновете си за лятото.

Влади Димов

В парчето е включена друга красавица - това е дъщерята на певицата Камелия Тодорова - Рейчъл Роу, която обаче не участва в клипа, а е автор на текста на песента.

Според изпълнителя, който преподава в Националната музикална академия, това парче ще накара хората не само да се забавляват, но и да флиртуват усилено през горещите месеци.

Снимките на клипа са правени на Черноморието, както и в околностите на Стара Загора. За Владо, който е от Бургас, морето е любимата му стихия, а и преценил заедно с екипа, че най-добре за лятна песен е да се снима на морето.

Владо Димов е известен като един от певците, които редовно участват в благотворителни проекти.

Точно затова може би той е късметлия да получава и много ангажименти. Владо бе част от екипа на Гласът на България, където помагаше в подготовката на кандидатите за музикална слава.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest