Туники за плаж

Плажна туника
Практичен уред за премахване на мъх
Практичен аксесоар за вашия дом:
Практичен уред за премахване на мъх
45.00 лв.
Виж ››

Когато лятото е в разгара си, единствените ни мисли в главата са за горещ пясък и морски вълни. Ако все още не сте успели да се насладите на плажа, изобщо не е късно. Бъдете съсредоточени, когато приготвяте багажа, за да не забравите нещо важно.

За улеснение – изгответе списък. И тъй като говорим за плаж - да припомним, че трябва да си вземете плажно масло с висок фактор, слънчеви очила и капела, които да ви предпазват от горещото слънце.

Туники

Естествено задължителни неща в багажа са банският и хавлията, плажната чанта и не на последно място – дрехите за цялостния ни престой - от онези, с които ще отскачаме до плажа, до подходящите за парти тоалети.

Тази година основно можем да видим дами с различни видове шорти, парео или прозрачни и леки туники да вървят към плажната ивица.

Летни туники

Заложете на широка туника – има ги в много къс вариант, а могат да са и до средата на бедрото. За по-свенливите има и такива до глезените, но преди да се зарадвате, трябва да споменем, че независимо колко са дълги, материите, от които са направени, са съвсем тънки и прозрачни. Ефирни и леки, летните туники само ще имитират дреха над банския.

Ако искате да сте абсолютно актуални, заложете на цветове мента или така актуалните за сезона неонови багри. Всъщност колкото повече цвят има – толкова по-добре. Освен това изобщо не е нужно банският и туниката да бъдат в едни и същи цветове.

Парео

Можете да заложите на туника с морски мотиви – абсолютно подходящи за случая. Ако не искате да сте с туника и смятате, че подобна широка дреха просто няма да ви стои добре, носете парео.

Материите, от които са изработени туниките са шифон, много фин памучен плат, коприна. Моделите им също са разнообразни – можете да намерите т.нар туника прилеп, с ръкави, които започват от талията и се стесняват чак на китката.

Не по-малко актуални са туниките с широк силует, но голям процеп на врата, за да могат да се виждат и двете рамена, често са наричани американско рамо. Туниката тип кимоно (с широки ръкави) и "прегърни ме", също са част от модата за 2013 г.

Туниката е задължителен компонент от лятната мода – не само на плажа, а и в ежедневието. Можете да комбинирате с различни панталони – прилепнали или не толкова, със средна дължина или такива до глезените.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest